Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волейбол: львівська влада нагородила кажанів за перемогу в Суперлізі (Фото)

Можливо, ви, коли закінчите свою спортивну кар’єру, захочете стати депутатами

Фото Романа Балука.

Волейбол: львівська влада нагородила кажанів за перемогу в Суперлізі (Фото)

Міський голова Львова Андрій Садовий вручив волейбольній команді «Барком-Кажани» 100 тисяч гривень за здобуття перемоги в Чемпіонаті України серед команд Суперліги

24 квітня у Городку (Хмельницька область) гравці ВК «Барком-Кажани» здобули титул Чемпіонів України з волейболу серед команд чоловічої Суперліги. За трофей у фіналі плей-офф львів’яни боролись з командою ВК Епіцентр-Подоляни (м. Городок).

Сьогодні ви маєте серйозну підтримку від різних спонсорів, але місто теж завжди з вами.

У фіналі плей-офф «Кажани» з загальним рахунком 3:0 перемогли свого суперника і стали чемпіонами України. Також у цьому сезоні команда зі Львова виграла Кубок та Суперкубок України. 

«Ми сьогодні зустрілися з вами в сесійній залі мерії Львова, адже тут приймаються найважливіші рішення міста. Можливо, ви, коли закінчите свою спортивну кар’єру, захочете стати депутатами і приймати рішення на користь міста. Сьогодні ви маєте серйозну підтримку від різних спонсорів, але місто теж завжди з вами. Тому ми вирішили від імені міста вручити вам, вашій команді сертифікат на 100 тисяч гривень», – сказав Андрій Садовий.

Читайте також: Волейбольне золото Франції підкорилось українцю (Фото)

Нагадаємо, згідно з програмою управління спорту ЛМР «Премії талановитим спортсменам та тренерам» за 1 місце в Чемпіонаті України найвищого дивізіону в ігрових олімпійських видах спорту передбачено премію у розмірі 100 000 гривень, пише Львівська міська рада.

 
 
 
 
Telegram Channel