Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Волинське місто отримає землю від Міноборони

Фото з відкритих джерел.

Волинське місто отримає землю від Міноборони

 Оперативне командування «Захід» розглядає можливість передачі земельної ділянки, що на території військкомату у комунальну власність міста Володимира-Волинського. А Міністерство оборони України шукає інвесторів для будівництва житла для військових на території колишнього танкового полку

За словами голови Володимир – Волинської територіальної громади Ігоря Пальонки, буде дано доручення землевпорядникам розробити механізм процедури передачі. Як відомо, розпорядником землі є обласний військкомат, а Міністерство оборони України сплачує податок за землю, якою користується місто Володимир-Волинський.

Також ще одну земельну ділянку у районі танкового полку профільне міністерство розглядає як майданчик для будівництва житла для військових. І обіцяє сприяння інвестору, який погодиться зводити будинки. Керівництво міста вважає, що  було б краще, якби землі віддали у комунальну власність, оскільки,  згідно з генеральним планом Володимир-Волинського, там можна будувати багатоповерхівки.  

Також ще одну земельну ділянку у районі танкового полку профільне міністерство розглядає як майданчик для будівництва житла для військових. І обіцяє сприяння інвестору, який погодиться зводити будинки.       

Це додало би позитиву з огляду на те, що територія не пустувала б, а використовувалася б з користю для громади. Перед містом також стоїть проблема виділення землі під кладовище, під яке потрібно 12 гектарів.

Роксолана Вишневич

Читати також:  У Володимирі витратять майже 600 тисяч на дитячий майданчик

Telegram Channel