Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Китайські товари: міфи стосовно їх якості

Найпопулярнішими китайськими магазинами з помірними цінами можна сміливо назвати Tmall, Taobao та Suning.

Фото npshopping.com.

Китайські товари: міфи стосовно їх якості

Попри те, що китайські товари вже давно захопили світ, люди все ж бояться довіряти їх якості й часто з поміж двох варіантів оберуть той, який виготовляли не в Китаї

Все це обумовлено стереотипами, які виникли десятки років тому. В минулому там дійсно виготовлялися різні речі сумнівної якості за надзвичайно низькими цінами та й зараз деякі подібні виробники продовжують свою діяльність, проте більша їх частина перестала орієнтуватися на ціну й зосередила увагу саме на матеріалах та технологіях виробництва. 

Чудовим прикладом можуть служити мобільні телефони таких великих брендів як Huawei та Vivo. Всі вони виготовляються у Китаї та з кожним роком підіймаються все вище у рейтингу найпопулярніших виробників смартфонів. 

Для того, щоб зекономити та придбати хороші товари, варто звернути увагу на великі китайські інтернет-магазини.

Це лише один приклад з мільйонів, адже там виробляється величезна кількість найрізноманітніших товарів, які дуже часто продаються в Україні за ціною вдвічі, а можливо навіть і втричі більшою, ніж пропонує сам виробник. Покупці навіть не здогадуються наскільки сильно рівень якості продукції підвищився всього за декілька років. 

Для того, щоб зекономити та придбати хороші товари, варто звернути увагу на великі китайські інтернет-магазини. Не хвилюйтеся за доставку, адже за допомогою форвардингового сервісу NP Shopping ви зможете отримати своє замовлення дуже швидко та без додаткових зусиль. На сайті https://npshopping.com/ru/landings/cn можна знайти повний перелік китайських магазинів для шопінгу. 

Терміни доставки товарів з Китаю - від 8 робочих днів. Також у вас є можливість простежити переміщення свого товару в особистому кабінеті за допомогою трек-номеру. А на сайті NP Shopping є можливість розрахувати приблизну вартість доставки та митних платежів, якщо вартість замовлення перевищуватиме 100 євро. 

Чому якість китайських товарів покращилась?

Свого часу те ж саме відбулося у Японії. Внутрішній ринок вирішив, що пора змінювати наявну ситуацію й в країні почалося кардинальне руйнування минулих стандартів. Виробництва почали проводити регулярні незалежні тестування та перевірки, які були націлені на вдосконалення технологій виробництва та якості самих товарів. Більшість китайських виробників продовжують користуватися такою схемою, адже вона показує свою дієвість вже протягом декількох десятиліть. 

Попри це, ймовірність потрапити на недобросовісного продавця все ж є, проте з кожним роком вона стає дедалі меншою. Деякі китайські фабрики та заводи продовжують використовувати заборонені речовини та матеріали, які не надто добре впливають на організм людини, але завдяки можливості замовляти товари онлайн, ситуація стрімко змінюється. 

Майже на кожному сайті у покупця є можливість залишити відгук про придбану річ, що допомагає іншим ознайомитися з запропонованою річчю та її реальними характеристиками до здійснення покупки. Внаслідок цього, китайським виробникам легше вдосконалити свій товар, ніж витратити ті ж самі кошти на рекламні кампанії.

Така тенденція змін говорить лише про те, що китайські товари вже давно можуть конкурувати з продукцією західних виробників. Найпопулярнішими китайськими магазинами з помірними цінами можна сміливо назвати Tmall, Taobao та Suning. Для того, щоб не потрапити на продукцію поганої якості, варто завжди обирати середні ціни та уважно читати відгуки споживачів. 

Telegram Channel