Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Волинян просять не руйнувати гідротехнічні споруди

Не будьте байдужі!

фото із сайту lyuboml.rayon.in.ua.

Волинян просять не руйнувати гідротехнічні споруди

Відсутність нормальної меліоративної системи загрожує заболоченю ґрунтів

Шацька експлуатаційна дільниця Регіонального офісу водних ресурсів звертається до всіх громадян – жителів Любомльського та Шацького районів – з проханням не руйнувати гідротехнічні споруди, передає Район.Любомль.

У зв'язку зі збільшенням кількості повідомлень від оглядачів гідротехнічних об'єктів, які ведуть догляд, обслуговування та спостереження за меліоративними каналами та спорудами, що знаходяться у державній власності, ведеться активне руйнування залізобетонних конструкцій на ГТС.

Як наслідок такого руйнування – споруди виходять з ладу, що призводить до неможливого регулювання рівня води в річці.

Цим завдають шкоду і матеріальні збитки на мостах і трубчатих переїздах, що несе за собою адміністративну ст.51 кодексу України про адміністративні правопорушення та кримінальну відповідальність ч.2 ст.185 кримінального кодексу.

Як наслідок такого руйнування – споруди виходять з ладу, що призводить до неможливого регулювання рівня води в річці, руйнування проїжджої частини ГТС, що з часом приводить їх повної руйнації.

Читайте також: Біля Шацька пахне свіжим асфальтом: дорожники показали відремонтовані кілометри (Фото)

Тому працівники водного господарства просять всіх небайдужих громадян повідомляти про наявні крадіжки чи скоєння злочину на меліоративних системах, що знаходяться на території колишніх Любомльського та Шацького районів, а також телефонувати за номером: 20-9-01 на Шацьку експлуатаційну дільницю.

Telegram Channel