Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На «Гнідавському цукровому» заспокоїли бурякоздавачів: завод запуститься вчасно

«Гнідавський цукровий завод запуститься вчасно і працюватиме стільки, скільки буде потрібно, аби не пропав жоден буряк вирощений селянином».

Фото Гнідавський цукровий завод.

На «Гнідавському цукровому» заспокоїли бурякоздавачів: завод запуститься вчасно

Про це заявив директор підприємства Василь Муха

Кожен рік Гнідавського цукрового заводу розпочинається задовго до початку сезону цукроваріння. Одна з передумов успіху підприємства високоякісна сировина, яку завод вирощує разом зі своїми партнерами – сільгоспвиробниками.

ПрАТ «Гнідавський цукровий завод» розробило власну схему роботи з буряком здавачами об’єктивно вигідну для підприємства і сільгоспвиробника.

ПрАТ «Гнідавський цукровий завод» розробило власну схему роботи з буряком здавачами об’єктивно вигідну для підприємства і сільгоспвиробника. Підтримка бурякоздавачів і турбота про врожай сповна винагороджується восени.

Василь Муха.
Василь Муха.

  Ще заводовго до старту сезону цукроваріння на підприємстві розпочинають пуско-налагоджувальні роботи аби до старту підійти у «повній бойовій готовності».

Читайте також у нас: У селищі на Волині почали будувати багатоповерхівки​.

«Хочу запевнити, що Гнідавський цукровий завод запуститься вчасно і працюватиме стільки, скільки буде потрібно, аби не пропав жоден буряк вирощений селянином. Протягом останніх років ми значно оновили матеріально-технічну базу, встановили найновіше обладнання, аби продукція дійсно відповідала європейському зразку», – розповів Василь Муха.

Джерело: Гнідавський цукровий завод.
Telegram Channel