Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Баскетбол: «Старий Луцьк» зійдеться з «Львівською Політехнікою» у вирішальній битві за півфінал (Анонс)

Тепер залишається не оступитися у домашньому поєдинку і після свят продовжити боротьбу за медалі.

Фото із сайту staryylutsk.org.

Баскетбол: «Старий Луцьк» зійдеться з «Львівською Політехнікою» у вирішальній битві за півфінал (Анонс)

30-го квітня «Старий Луцьк-Університет» зіграє вирішальний матч за вихід до півфіналу

Команди Вищої ліги визначили трьох з чотирьох півфіналістів. БК «Рівне» зіграє проти «Кривбаса», а на переможця пари «Старий Луцьк-Університет» – «Львівська Політехніка» вже чекає одеська «БІПА». Сьогоднішня гра у Луцьку визначить хто продовжить боротьбу за медалі, а хто достроково завершить сезон, інформує пресслужба лучан.

Команда Ярослава Зубрицького не стала «придумувати велосипед» і спробувала використати ту тактику, яка давала результат у першому чвертьфіналі. Тим не менш, ані зонний захист, ні тактичні корективи тренерського штабу по ходу гри не дали бажаного ефекту.

Трансляція – Ютуб та 12 канал.

В атаці знову добре виглядав Полюляк, який набрав 22 очки, але інші гравці «Львівської Політехніки», за винятком Кича, не досягнули і позначки у 10 очок. Львів’яни були гіршими за більшістю статистичних показників і, зрештою, поступилися нашій команді.

Хлопці Володимира Журжія провели хороший поєдинок у Львові. Так, ситуативно галичани та судді попсували нерви нашій команді, проте загалом цей матч «Старий Луцьк-Університет» може занести до свого активу. Незважаючи на проблеми із перебором фолів, гості зуміли продемонструвати свій клас та завоювати перемогу.

Особливо варто відзначити капітана Федчука, який, незважаючи на те, що більшу частину гри провів на «фол траблі», став найрезультативнішим гравцем та привів своїх одноклубників до перемоги. Без сумніву, поєдинок у Львові до свого активну можуть занести більшість гравців волинян. Тепер залишається не оступитися у домашньому поєдинку і після свят продовжити боротьбу за медалі.

Читайте також: Дніпро перервав переможну серію Будівельника (Відео)

Матч ¼ фіналу між БК «Старий Луцьк-Університет» відбудеться 30-го квітня у Луцьку. Локація – обласна ДЮСШ (Шевченка 3). Трансляція – Ютуб та 12 канал.

Telegram Channel