Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
“Нехай Світло Воскресіння Христового надає нам силу”: Голова Рівненської ОТГ вітає свою громаду

Нехай звістка про Воскресіння Сина Божого навідається в кожну домівку не тільки словами, але справами любові та милосердя.

Фото Слово і діло.

“Нехай Світло Воскресіння Христового надає нам силу”: Голова Рівненської ОТГ вітає свою громаду

Шановні жителі та гості Рівненської територіальної громади! Прийміть щиросердечні вітання з радісним і величним християнським святом – Воскресінням Христовим!

Підносячи молитви до Воскреслого Господа нашого, благаймо, щоб він благословив нашу державу, послав нашому народові духовне оновлення, дарував кожному із нас мир, міцне здоров’я, злагоду та достаток!

Реклама Google

Нехай звістка про Воскресіння Сина Божого навідається в кожну домівку не тільки словами, але справами любові та милосердя. У торжестві Великоднього вітання «Христос Воскрес!» бажаю кожному із Вас благополуччя, достатку, щастя, добробуту, любові, радості, душевного затишку та спокою!

Читайте також у нас: На Прикарпатті встановили гігантську ковану писанку.

Нехай Світло Воскресіння Христового надає нам силу перебороти всі труднощі, які випали на нашу долю та непохитну віру в кращий завтрашній день!

Нехай Світло Воскресіння Христового надає нам силу перебороти всі труднощі, які випали на нашу долю та непохитну віру в кращий завтрашній день! Надіємось, що Пасхальні дні покладуть благодатні початки новим перемогам і звершенням задля добробуту мешканців Нашої громади!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Надіємось, що Пасхальні дні покладуть благодатні початки новим перемогам і звершенням задля добробуту мешканців Нашої громади!
 

 З повагою, голова Рівненської громади Юрій Фініковський.

Telegram Channel