Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Його бив і Кличко-старший, і Усик, а на пенсію відправив...

Виснажливий бій завершився підрахунком суддівських записок

Фото Matchroom Boxing.

Його бив і Кличко-старший, і Усик, а на пенсію відправив...

37-річний британець зімбабвійського походження у виснажливому бою програв рішенням суддів 29-річному Джозефу Паркеру з Нової Зеландії

У суботу, 1 травня, в Манчестері пройшов великий вечір боксу від Едді Хірна і промоутерської компанії Matchroom Boxing.

Шоу очолив поєдинок між колишнім претендентом на титул у суперважкій вазі Дереком Чісорою (32–10, 23 KO) з Великобританії і екс-володарем пояса WBO Джозефом Паркером із Нової Зеландії (28–2, 21 KO). На кону стояв вакантний пояс WBO Inter-Continental, який і дістався переможцю – Джозефу Паркеру, інформує sport.ua.
В кінці жовтня 2020 року Чісора програв рішенням суддів українцю Олександру Усику (ще раніше – у лютому 2012-го, - Віталію Кличку).
Читайте також у нас: «Як українець Усик здолав британця Чісору (Відео)».
Паркер нещодавно, в лютому, нокаутував Джуніора Фа з Нової Зеландії.

А в 7-му раунді вже Паркер перехопив ініціативу і почав щоразу завдавати шкоди вимотаному супернику.

Бій розпочався несподівано. На перших секундах розмашистий удар Чісори досяг мети, і Паркер опинився на колінах. Рефері відкрив рахунок, проте новозеландець швидко піднявся і продовжив поєдинок.

 

 Наступні раунди теж забирав досвідчений Чісора, за рахунок ударної потужності він часто затискав опонента у куті та завдавав точні удари. Новозеландець був змушений багато часу проводити в захисті, ховаючись за блоком.
Ближче до екватора боксери помітно втомилися, і бій вирівнявся. А в 7-му раунді вже Паркер перехопив ініціативу і почав щоразу завдавати шкоди вимотаному супернику. Саме Джозеф був активнішим і в чемпіонських раундах, причому у 12-му боксери влаштували справжню рубку!
Виснажливий бій завершився підрахунком суддівських записок – роздільним рішенням на користь Паркера (113–115, 116–111, 115–113).
Читайте також у нас: «Мільйонер з колиски: президент Руху записав на 11-місячного сина медцентр у Львові».

 

 

Telegram Channel