Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Міланський «Інтер» гарантував собі звання чемпіона Італії

Ото емоції!

Фото REUTERS.

Міланський «Інтер» гарантував собі звання чемпіона Італії

До успіху клуб привів Антоніо Конте

У феєричному поєдинку 34-го туру Серії А «Аталанта» не змогла переграти «Сассуоло». Асист на свій рахунок записав український півзахисник Руслан Малиновський, проте бергамаски не змогли набрати три очки у цьому протистоянні, інформує УНІАН.

Таким чином, всі переслідувачі «Інтера» втратили математичні шанси на перемогу в чемпіонаті Італії й гарантували міланцям дострокову перемогу в національній першості. Наразі положення команд за чотири тури до фінішу наступне: в «Інтера» - 82 очки, у «Аталанти» й «Мілана» - по 69 балів, у «Наполі» - 67.

Таким чином, всі переслідувачі «Інтера» втратили математичні шанси на перемогу в чемпіонаті Італії й гарантували міланцям дострокову перемогу в національній першості.

«Інтер» 11 років назад востаннє вигравав Скудетто - «нерадзуррі» стали чемпіоном Італії в 19-й раз у клубній історії.

«Ювентус» 9 років поспіль був незмінним чемпіоном Італії. Символічно, що саме нинішній тренер «Інтера» Антоніо Конте у 2012 році започаткував цю гегемонію для туринців. А зараз 51-річний фахівець привів до успіху їхнього принципового суперника. Це четверте Скудетто в кар'єрі запального наставника.

Читайте також: Руслан Маліновський знову відзначився гольовим пасом за «Аталанту».

Telegram Channel