Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
«Офіцер, який має честь...»: волинського копа привітали колеги та друзі

Вітаємо!

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

«Офіцер, який має честь...»: волинського копа привітали колеги та друзі

День 5 травня для начальника відділу поліцейської діяльності №1 (м.Рожище) Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області майора поліції Юрія ПРИСЯЖНЮКА почався з щирих поздоровлень, віншувань рідних, друзів, знайомих…

Шановний Юрію Петровичу! Прийміть щирі вітання з 38-річчям від нас, Ваших колег, із якими Ви щодня сумлінно виконуєте свої обов’язки, вирішуєте проблеми, згуртовуєте колектив вірними рішенням й почуттям поваги до кожного, хто дорожить професією поліцейського. Ми ж поважаємо Вас як чоловіка слова і діла, офіцера, який має честь бути лідером і просто хорошою людиною, другом, наставником.  

Ви щодня сумлінно виконуєте свої обов’язки, вирішуєте проблеми, згуртовуєте колектив вірними рішенням й почуттям поваги до кожного, хто дорожить професією поліцейського.

Бажаємо Вам міцного-міцного здоров’я, удачі, Божої і родинної любові. Нехай у Вас все і всюди завжди буде гаразд.  Багатійте друзями й повагою, мріями й зірками на погонах. Щастя Вам і добра зичимо на многії літа. 

Читайте також: «В слові ЛЮбЛЮ – два ЛЮ».

Колектив відділу поліцейської діяльності №1 (м.Рожище) Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області.

До привітань приєднуються друзі з Горохова та колектив «Газети Волинь».

 

Telegram Channel