Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Туристи знайшли у Карпатах тіло загиблого (Фото, відео)

Ускладнювало роботи те, що тіло загиблого лежало на сніговому карнизі, який будь-якої хвилини міг зірватись донизу.

Фото Укрінформу.

Туристи знайшли у Карпатах тіло загиблого (Фото, відео)

Зазначають, що у складі туристичної групи був гірський рятувальник, який одразу ж повідомив про подію до Служби порятунку

На Закарпатті туристи, які рухалися маршрутом с. Ділове – г. Піп Іван Мармароський – г. Стіг, що у Рахівському районі, виявили тіло людини.

Як повідомили в пресслужбі Головного управління ДСНС України в Закарпатській області, це сталося 3 травня, передає Укрінформ.

Зазначають, що у складі туристичної групи був гірський рятувальник, який одразу ж повідомив про подію до Служби порятунку Івано-Франківської області, а ті, у свою чергу, передали координати закарпатським колегам.

 

 

 

Для транспортування тіла туриста було залучено 12 фахівців та 3 одиниці техніки гірських пошуково-рятувальних відділень с. Кваси та м. Рахів. Ускладнювало роботи те, що тіло загиблого лежало на сніговому карнизі, який будь-якої хвилини міг зірватись донизу.

 

 Читайте також: Знайшли тіло туриста, який загинув у Карпатах (Фото)

Особу загиблого та обставини трагічного випадку встановлюють.

О 23:00 4 травня тіло загиблого було доправлено до с. Богдан Рахівського району та передано поліції. Особу загиблого та обставини трагічного випадку встановлюють.

 

Telegram Channel