Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У «Ягодині» затримали заробітчанина з галюциногенними грибами (Фото)

Чоловік віз сушенину, але не просту та ще й речовину, схожу на коноплю.

Фото Держприкордонслужби.

У «Ягодині» затримали заробітчанина з галюциногенними грибами (Фото)

Ми нічого не мали, коли одружувалися, — лише наше кохання

У пункті пропуску «Ягодин» службовий собака виявив в одного з пасажирів автобуса, який їхав на заробітки - наркотики. Наркотичні речовини вилучили та направили на експертизу, - повідомляють в Держприкордонслужбі.

 

 

 

33-річний житель Житомирської області, який їхав до Польщі на заробітки, намагався перевезти через кордон понад 400 грамів речовини рослинного походження, схожої на коноплю. Крім того, правоохоронці виявили у чоловіка сушені гриби, які, за словами чоловіка, містять в собі галюциногени.

Правоохоронці виявили у чоловіка сушені гриби, які, за словами чоловіка, містять в собі галюциногени, а також речовину, схожу на коноплю.

Заборонене українець ретельно спакував у пляшки та пакети, які приховав у кишенях одягу. Також у чоловіка знайшли пристрої для вживання наркотиків.

 

 

 

Виявлені речовини та предмети, вилучили співробітники СБУ.

Правоохоронцям прикордонники направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 305 «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів» Кримінального кодексу України.

Читайте також: «Хліви для худоби, а не митний пункт пропуску для європейців», - нардеп про «Устилуг» (Фото)

У разі доведення провини чоловіка у суді, йому загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Telegram Channel