Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
 У волинському місті перед Великоднем з кладовища вивезли рекордну кількість сміття

Фото з відкритих джерел.

 У волинському місті перед Великоднем з кладовища вивезли рекордну кількість сміття

У Володимирі-Волинському за два тижні з міських кладовищ комунальники вивезли понад 250 кубометрів    

 Працівники КП «Полігон» продовжують систематичну роботу з прибирання кладовищ перед Провідною неділею. В ці дні володимирські  комунальники активізували прибирання, щоб якомога краще очистити міські кладовища від сміття, а також навести благоустрій біля меморіалів.

  За словами директора комунального підприємства Володимира Собіпана, на території Федорівського та Ладомирського кладовищ другий тиждень працює техніка, котра завантажує та вивозить з територій зібраний непотріб.

  Ми захоплюємося благоустроєм і культурою у Європі, а самі не завжди хочемо брати з них приклад. Бо впорядковувати й уквітчувати потрібно не лише оселі живих, а й місця, звідки наші рідні пішли на небо.           

До Провід мають завершити благоустрій обох міських кладовищ, аби люди могли прийти на упорядковані місця поховань і  помолитися за упокій душ близьких.

  Але чи лише комунальні служби, й чи лише у Великодні дні повинні стежити за порядку в місцях останнього спочинку людей? Ми захоплюємося благоустроєм і культурою у Європі, а самі не завжди хочемо брати з них приклад. Бо впорядковувати й уквітчувати потрібно не лише оселі живих, а й місця, звідки наші рідні пішли на небо.

 Читайте також: У громаді на Волині за кошти бюджету облагороджують цвинтар

Telegram Channel