Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Без батька залишилося двоє дітей: відоме ім’я українського бійця, який загинув на Донбасі

Світла пам’ять!

Фото ілюстративне.

Без батька залишилося двоє дітей: відоме ім’я українського бійця, який загинув на Донбасі

Призвався Дмитро Товчигречка на службу до армії зовсім нещодавно – у січні 2021 року

Від ворожого обстрілу біля Новотроїцького в зоні ООС у четвер, 6 травня, загинув піхотинець 93-ої бригади ЗСУ «Холодний Яр» Дмитро Товчигречка. Українському захиснику було лише 37 років.

Поранення, які отримав воїн під час ворожого обстрілу з РПГ та стрілецької зброї позицій бригади біля Новотроїцького на Донеччині, виявилися смертельними. У цьому ж бою поранень зазнав ще один боєць. Його в тяжкому стані госпіталізували до шпиталю.

Відомо, що боєць раніше мешкав у Кривому Розі. До війська потрапив лише у січні і це була його перша ротація. У бригаді розповіли, що військовий «був роботящий, ніколи не відмовлявся від праці». І попри те, що був неговіркий, як зазначають, він все ж розповідав побратимам про свою сім'ю, особливо про своїх двох маленьких дітей.

 

«Ми приносимо щирі співчуття у цей скорботний час матері загиблого воїна, всім його рідним, дружині, що передчасно залишилася вдовою, осиротілим діткам», –  висловили співчуття в 93-й бригаді ЗСУ «Холодний Яр».

 

 Міжнародні спостерігачі заявляють, що за 9,5 місяців від оголошення так званого «всеосяжного перемир'я» на Донбасі понад 100 українських військових зазнали поранень під час обстрілів. І маємо за цей період уже 35 бойових втрат. 

 

Джерело: ТСН
Telegram Channel