Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
28-річна мати п’яти дітей тримала труп доньки у ванній три дні: подробиці (Відео)

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

28-річна мати п’яти дітей тримала труп доньки у ванній три дні: подробиці (Відео)

Подробиці інциденту встановлюють правоохоронці

У Миколаєві багатодітна мати вбила новонароджену доньку. Три дні вона тримала крихітний труп у ванній, закидавши одягом, передають nnovosti.info.

Те, що 28-річна Олександра вагітна, помітили ледь не всі її сусідки з багатоповерхівки. Тож коли жінка з’явилася у дворі без живота, стало зрозуміло, що народила.

Того дня сусіди чули, як Олександра кричить та стогне у ванній, і одразу запідозрили, що вона народжує. Надвечір сусідка прийшла дізнатися, як породілля. Але господиня з порога почала клеїти дурня, що й не була вагітна. При цьому вона була бліда, з синіми губами, слаба, як після пологів. Жінка силоміць увірвалась у помешкання, але жодних слідів новонародженого не знайшла. Тоді сусіди звернулись до поліції.

Мати запевняла, що дитина народилась мертвою, але експертиза показала, що дитину задушили.

Слідчим Олександра розповідала те саме, і навіть погодилась їхати на обстеження. Проте коли сіла у поліцейське авто - зізналася, що народила дівчинку на 8 місяці і її тіло знаходиться у ванні. Мертве немовля вона закидала одягом. Так всі три дні, наче нічого не сталося, родина прожила у квартирі з трупом.

Мати запевняла, що дитина народилась мертвою, але експертиза показала, що дитину задушили.

Чоловік жінки запевняє: навіть не знав, що дружина вагітна. Мовляв, набрала вагу через підвищений апетит.

У родині ще 5 дітей - від 2 до 6 років. Наймолодші хлопчики були немов живі скелети. Сусіди розповідають, що бачили тільки старших дітей, які іноді бігали в магазин і купляли чіпси. З молодшими близнюками за рік мати навіть не вийшла на вулицю. Їх забрала швидка допомога, а старших дітей вилучила соцслужба.

Читайте також: 5-річний хлопчик грався у дворі та проштрикнув собі шию штирем.

 

Telegram Channel