Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Селяни знайшли тіло 16-річної: з'явилися фото жертви й деталі загадкової загибелі (18+)

Тривають слідчі дії.

Скріншот з відео.

Селяни знайшли тіло 16-річної: з'явилися фото жертви й деталі загадкової загибелі (18+)

Подробиці трагедії встановлюють правоохоронці

Жителі села Бреусівка на Полтавщині, де при дорозі знайшли тіло 16-річної Марії з множинними ушкодженнями, не вірять, що дівчинка померла від отруєння алкоголем.

Односельці загиблої в день її похорону влаштували бойкот поліцейським. Вони відмовилися її ховати, вимагаючи, щоб правоохоронці зафіксували всі травми, а тіло ще раз оглянули. Про це повідомляє obozrevatel з посиланням на сюжет «Надзвичайних новин».

Поруч із місцем біля дороги, де лежало тіло, виявили поламані кущі та сліди шин.

Крім того, бабуся дівчинки-підлітка стверджує: судмедексперт сказав їй, що смерть була насильницькою (неповнолітню нібито оглушили й потім знущалися з неї), але попросив нікому не говорити про це.

Поруч із місцем біля дороги, де лежало тіло, виявили поламані кущі та сліди шин. Припускається, що синій автомобіль (частинки фарби знайшли на рослинах) з'їхав на узбіччя нібито тоді, коли тіло дівчини вивозили на околицю села.

Реклама Google

Місцеві жителі стверджують, що саме на такому авто їздить хлопець подружки загиблої. Він, попередньо, разом з іншими знайомими бачився з 16-річною жертвою перед її смертю.

Жителі села погрожують вчинити самосуд над компанією, разом з якою провела останню ніч померла. Правоохоронці наполягають на тому, що розслідування ще триває і всі причетні понесуть покарання.

Читайте також: Жінка зарізала свого чоловіка у будинку куми.

 

Telegram Channel