Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Мати передала одяг та їжу хлопчику, якого залишила у «Вікні Життя» (фото)

Володю Великоднього та двійнят перевели в дитячу лікарню.

Фото зі сайту fainemisto.tv.

Мати передала одяг та їжу хлопчику, якого залишила у «Вікні Життя» (фото)

Речі жінка залишила в пакеті із запискою: «передала мама»

Матір Володі Великоднього, якого лишили у «Вікні життя» Тернопільської лікарні №2, передала сину одяг та дитячу суміш. Про це повідомила медична директорка закладу Ольга Сидорчук, пише tl-news.com.ua.

Після цього їм виготовлять документи та відправлять в будинок дитини, де їх можна буде всиновити.

За її словами, речі жінка залишила в пакеті із запискою: «передала мама». Сьогодні всіх трьох дітей, яких минулого тижня лишили у «Вікні життя», передали в дитячу обласну лікарню. Там Володю Великоднього та двійнят дообстежать. Після цього їм виготовлять документи та відправлять в будинок дитини, де їх можна буде всиновити. Про це розповіла завідувачка відділу новонароджених Наталія Бадюк. Жінка каже, доки діти були в 2 лікарні, тернополяни приносили їм речі та їжу:

Читайте такожТретій рік школярі обідають всухом’ятку

«Наші діти забезпечені практично до пів року. Частина речей іде з дітьми і суміші, які їм потрібні – ми все це передаємо. Решту ми віддали дівчинці, якій місяць – багато сумішей і предметів догляду. Ще ми віддаємо частину в благодійний фонд «Карітас». Ми туди передали гроші, вони також допомагають всім потребуючим. І також лишили їм частину підгузків, речей і сумішей, тому що в них на обліку стоять вагітні, які з малозабезпечених сімей».

Реклама Google

Як повідомлялося, 27 квітня, батьки залишили у «Вікні життя» хлопчика. Він здоровий, назвати малюка планують Володимир Великодній. За словами медиків, дитина народжена в пологовому, мала належну лікарську підтримку. Володі близько двох тижнів. Мати поряд з хлопчиком залишила деякі речі та суміш для харчування.

Вдруге за тиждень від немовлят відмовилися 29 квітня. Породілля принесла та залишила у «Вікні життя» двійнят – хлопчика та дівчинку. 

Telegram Channel