Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Два десятка людей звернулися за медичною допомогою після сутички за церкву на Рівненщині

Релігійне протистояння завершилося травмами.

Фото - ілюстративне.

Фото зі сайту: cheline.com.ua

Два десятка людей звернулися за медичною допомогою після сутички за церкву на Рівненщині

10 травня, о 7:42 надійшов виклик на лінію 103 про те, що у селі Заболоття Вараського району чоловік, який лежить на землі, потребує медичної допомоги. За словами людини, яка викликала бригаду екстренки, потерпілому в очі та ніс потрапив порошок з вогнегасника

На місце події прибула фельдшерська бригада Рафалівського пункту постійного базування центру екстреної медичної допомоги. Вони помітили декілька десятків осіб поблизу та на території місцевого храму. Про це інформує Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги.

Присутні стверджували, що між прихожанами двох релігійних конфесій виникла сутичка.

- До карети швидкої підійшло понад 13 осіб. Вони скаржилися на головну біль, затруднене дихання. Присутні стверджували, що між прихожанами двох релігійних конфесій виникла сутичка. За їхніми словами, на місце прибули представники Вараської Муніципальної Варти.

Реклама Google

Пацієнти стверджували, що «надихалися» сльозогінного газу та порошку від вогнегасників. Бригада швидкої оглянула 13 осіб. Надали необхідну медичну допомогу. Одного пацієнта госпіталізували до Вараської лікарні.

Читайте такожПутін заявив, що в Україні діє Російська православна церква

О 9:28 надійшов ще один виклик на лінію 103 на ту ж адресу. Лікарська бригада виїхала на місце оглянула близько десятка осіб та надали необхідну медичну допомогу, - розповіла старша лікарка зміни Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Любов Волинець.

 
Telegram Channel