Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
96-річного ветерана-льотчика привітали з Днем перемоги над нацизмом (Фото)

Ветерану Костянтину Чеснокову сьогодні 96 років.

Фото зі сайту Шацької селищної ради об’єднаної громади.

96-річного ветерана-льотчика привітали з Днем перемоги над нацизмом (Фото)

Ветерана Другої світової війни з селища Шацьк Костянтина Чеснокова привітали представники місцевої влади

Сергій Карпук, Шацький селищний голова, Ольга Сахарук, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчого органу, Адам Дударчук, голова організації ветеранів громади, а також Олена Давидович, начальник управління соціального захисту населення Ковельської райдержадміністрації, завітали до 96-річного ветерана з теплими словами вітань, подарунками і квітами. Про це інформує сайт Шацької селищної ради об’єднаної громади. Побажали йому міцного здоров’я, щедрого довголіття, любові, поваги і турботи від найрідніших і тих, для кого його життєвий шлях є прикладом для наслідування.

Костянтин Петрович – почесний житель селища Шацьк, військовий льотчик, полковник у відставці, відмінник освіти, людина з активною життєвою і громадянською позицією.

Костянтин Петрович – почесний житель селища Шацьк, військовий льотчик, полковник у відставці, відмінник освіти, людина з активною життєвою і громадянською позицією. Він нагороджений орденами «За мужність» ІІ і ІІІ ступенів, а його ім’я вписане в книгу «Національні лідери України».

Читайте такожСтепана Кожум’яку звільнили з табору смертників, аби побудувати бункер Сталіну

Ветерану Костянтину Чеснокову сьогодні 96 років.
 

 

 

Telegram Channel