Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
В Україні можуть підвищити податки: кому доведеться більше платити

Шмигаль анонсував підвищення податків Більше читайте тут: https://tsn.ua/groshi/shmigal-anonsuvav-pidvischennya-podatkiv-v-ukrayini-komu-dovedetsya-bilshe-platiti-1781767.html

Coin stacker, businessman with stacked money in the office doing accountancy, budgeting and tax calculations

Фото «То є Львів».

В Україні можуть підвищити податки: кому доведеться більше платити

Підвищення податків не торкнеться фізосіб або малого та середнього бізнесу

«Загальнодержавні податки ми підвищувати не плануємо - ті, що платить кожен громадянин або кожне підприємство. Щодо перегляду окремих акцизів, екологічних платежів, якихось зборів - зараз всередині Міністерства фінансів і профільних міністерств тривають розрахунки і дискусії», - заявив Шмигаль.

Про це прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив в інтерв'ю «РБК-Україна».

Можуть бути зміни для того, щоб наповнити бюджет, змінити ситуацію в окремих галузях - медицині, освіті та інших соціальних напрямах.

Реклама Google

Водночас, як наголосив голова уряду, можливі зміни в оподаткування не торкнуться фізосіб, малого і середнього бізнесу. А йтиметься про можливі зміни, аби «наповнити бюджет, змінити ситуацію в окремих галузях — медицині, освіті та інших соціальних напрямах».

«Можуть бути зміни для того, щоб наповнити бюджет, змінити ситуацію в окремих галузях - медицині, освіті та інших соціальних напрямах. Але це буде стосуватися не простих людей, які не малого і середнього бізнесу. Це дійсно буде стосуватися окремих напрямків, які мають високу маржинальність (показник рентабельності, - ред.) і повинні платити більше», - додав прем'єр Денис Шмигаль.

Telegram Channel