Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Волині приступили до внутрішніх робіт на будівництві школі за 114 мільйонів (Фото)

Школу розпочали будувати «з нуля» ще у 2018 році.

Фото зі сторінки Юрія Погуляйка у Facebook.

На Волині приступили до внутрішніх робіт на будівництві школі за 114 мільйонів (Фото)

Завершити будівництво планують до вересня

Школу у селі Башлики Луцького району будують у рамках програми «Велике будівництво». Для цього з державного бюджету цьогоріч у Волинську область спрямували майже 49 мільйонів гривень, поінформував голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко.

Завершити будівництво планують до вересня, адже нині школярі навчаються у приміщенні старого будинку культури у три зміни.

Читайте також: У селі на Волині будують школу за 55 мільйонів гривень (Фото)

Наразі на будівельному майданчику уже завершенні усі чорнові роботи. Будівельники приступили до вкладання підлоги у навчальних кімнатах, встановлення дверей та шпаклювання стін. У харчовому блоці та санвузлах розпочали вкладати плитку на стінах та підлозі, триває монтаж вентиляційних систем.

Будівельники приступили до вкладання підлоги у навчальних кімнатах, встановлення дверей та шпаклювання стін. У харчовому блоці та санвузлах розпочали вкладати плитку на стінах та підлозі, триває монтаж вентиляційних систем.

Матиме школа і новий спортивний зал площею понад 450 кв. м.

Згідно з вимогами Мінрегіону, усі новозбудовані освітні заклади повинні відповідати інклюзії. Відтак, у новій школі села Башлики уже підготовлена шахта для встановлення спеціального ліфта, ширина дверей становить 1 метр, класні кімнати та санвузли не мають порогів.

Реклама Google

З настанням сприятливих погодних умов будівельники приступили до оздоблення зовнішнього фасаду та облаштування тіньових павільйончиків. Також на території навчального закладу будують очисні споруди, встановлені протипожежні резервуари та побудований ангар для шкільного автобуса.

Загалом сьогодні на будівництві освітнього закладу працює понад 60 працівників із 11 будівельних бригад.

 

Telegram Channel