Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Наречену захисника Шахтаря кликали зніматись у порно (Відео)

Я так розумію, що більше російських дівчаток відправляють на все це.

Фото із сайту football24.ua.

Наречену захисника Шахтаря кликали зніматись у порно (Відео)

Дарія Савіна, кохана Валерія Бондаря, розповіла, що несподівано могла розпочати кар'єру в порноіндустрії

«Незважаючи на мою милу зовнішність, мені пропонували зніматися в порно. Де я і де порно? Можливо, це я таких порноакторок бачила, але це зовсім не мій типаж. Пропонували зніматися за великі гроші в США. Якщо я там перебувала б місяць, мені заплатили би близько 350 тисяч доларів.

Якщо я там перебувала б місяць, мені заплатили би близько 350 тисяч доларів.

Наречена Бондаря стала амбасадором Металіста 1925 – дівчина опублікувала спокусливі фото у формі харків'ян  Наречена Бондаря стала амбасадором Металіста 1925 – дівчина опублікувала спокусливі фото у формі харків'ян

Мені написала дівчина в Instagram, яка є кастинг-менеджеркою, далі зв’язали з менеджером, у якого взагалі був російський номер. Я так розумію, що більше російських дівчаток відправляють на все це. Прилітаєш, у тебе є машина, харчування, вілла. Але ти, будь люб’язна, побатрач», – зізналась Савіна в інтерв'ю ОтДушиВДушу.

Читайте також: Луческу: Динамо постарається виграти Кубок України

До слова, Дарія працює ведучою програми «Футбольний формат» та є амбасадоркою Металіста 1925. На початку 2021-го Савіна повідомила, що одружується з Валерієм Бондарем, який виступає за Шахтар, пише Футбол24.

 

Telegram Channel