Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Батько катував маленьких дітей розпеченою кочергою, бо мачуха на них поскаржилася

Тривають слідчі дії.

Фото ТСН.

Батько катував маленьких дітей розпеченою кочергою, бо мачуха на них поскаржилася

Мачуха поскаржилася, що малеча не слухається. Тоді чоловік взявся до «виховання»

На Хмельниччині працівники поліції оголосили про підозру батькові, який розпеченою кочергою побив двох своїх малолітніх дітей.

За інформацією поліції області, про сліди побоїв та сильних опіків на тілі дітей правоохоронцям повідомила працівниця селищної ради.

«На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група та працівники ювенальної превенції поліції. Прибувши на місце події, правоохоронці з'ясували, що 37-річний чоловік розпеченою коцюбою побив свого 8-річного сина та 6-річну доньку», - розповіли в поліції.

Загалом родина виховує п'ятьох дітей.

Виявилося, співмешканка чоловіка, яка не є біологічною матір'ю дітей, поскаржилася, що ті не слухаються. Щоб угамувати сина та доньку, батько взяв кочергу, розігрів її в печі та відлупцював дітей. Малеча отримала опіки сідниць, ніг та спини.

Читайте такожМинулого року в результаті домашнього насильства в Україні скоєно 70 умисних вбивствСлідчі відкрили кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу - 127 (катування) та 166 (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною). Батькові оголосили про підозру. Вирішується питання про взяття його під варту.

Загалом родина виховує п'ятьох дітей. Зараз їх вилучили в батьків та відправили до лікарні.

Слідчі сподіваються притягнути до відповідальності й жінку, на очах якої відбувалося побиття дітей, адже вона нічого не зробила, щоб припинити знущання.

Читайте також: «Б'є мама і старший брат»: двоє дітей пішли з дому на 100 кілометрів (Фото).

Telegram Channel