Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Віцеміс конкурсу краси з Волині мріє відкрити дитяче кафе

Третя віцеміс конкурсу «Міс профтехосвітяночка» Софія Шуляр.

Волинь-нова

Віцеміс конкурсу краси з Волині мріє відкрити дитяче кафе

Софії Шуляр сімнадцять років. Дівчина навчається у вищому професійному училищі №25 смт Демидівка, що в сусідній Рівненщині, а народилася в селі Жабчі на Горохівщині

Приводом поспілкуватися з Софією стала її участь в обласному конкурсі серед учениць закладів професійної (професійно-технічної) освіти «Міс профтехосвітяночка» , що відбувся на Рівненщині, про що дізналася від директора навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області Володимира Климюка.

 

 

Реклама Google

Сама ж Софія розповіла, що професію повара облюбувала, ще навчаючись у Жабченській школі. Міркує, що в Україні наразі важко знайти якусь роботу, а ось хороші кулінари є затребувані  й за кордоном. 

Серед студенток вирізняється не лише успіхами в навчанні. Після уроків вона поспішає на  заняття драматичного гуртка, гуртків хореографії, співу та декламування, як і в школі, бере участь у всіх творчих заходах, що відбуваються в профтехучилищі, дуже любить фотографувати й обробляти свої світлини з допомогою спецефектів і спеціальних програм.  Словом, не гає ні хвилини своєї чудової юності, тому й вирішила стати конкурсанткою шоу «Міс профтехосвітяночка 2021»,  проєкту, який, зі слів Володимира Климюка, претендує стати всеукраїнським.

Вона  бачить його казковим містечком, в якому відпочиватимуть діти різного віку і їхні батьки.

Згідно з умовами дистанційного формату,  були проведені відбіркові тури у 18 закладах освіти, у яких взяли участь 125 чарівних дівчат-профтехосвітяночок. Учениці презентували себе через призму обраної професії у номінаціях «Візитна картка»,  «Мій Талант», «Дефіле у вишиванці». Софія Шуляр із Жабча  піднялася на третю сходинку п’єдесталу перемоги.

Читайте також у нас: «З газетою «Волинь» дружу ще зі шкільних років», – волиняни, який виграв подарунок часопису​.

Запитую, про що мріє третя віцеміс, і приємно вражаюсь крилатості мрії красуні, уявляючи її власницею дитячого кафе. Вона  бачить його казковим містечком, в якому відпочиватимуть діти різного віку і їхні батьки. Цікаво й чудово в цьому закладі почуватимуться всі. Меню буде для дорослих і малечі, а всі бажаючі отримуватимуть від хазяйки подарунком майстер-класи з приготування всілякої смакоти.

Софія, в імені якої закладена мудрість, вірить, що зуміє здійснити бажане!

 

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel