Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«З газетою «Волинь» дружу ще зі шкільних років», – волиняни, який виграв подарунок часопису

Передплатили — і виграли!

Волинь-нова

«З газетою «Волинь» дружу ще зі шкільних років», – волиняни, який виграв подарунок часопису

Анатолій Дмитрович Вірич з Іваничів отримає від нашого часопису гарний подарунок — мікрохвильову піч

Таким є головний виграш для учасників редакційної акції за І півріччя. У ній, звісно ж, узяли участь і ті, хто виписав газету одразу на увесь рік і документи про передплату надіслав у редакцію.

Допомогти провести жеребкування ми попросили співака, заслуженого працівника культури України В’ячеслава Судиму, який разом із заслуженою артисткою України Аллою Опейдою складають відомий навіть за межами нашого краю дует «Душа Волині». Саме з легкої руки пана В’ячеслава Анатолію Віричу і дісталась мікрохвильова піч, із чим ми його щиро вітаємо!

У телефонній розмові 66-річний власник головного подарунка зізнався, що «Волинь» читає змалечку. Не зраджує друкованій пресі і в часи інтернету та фейсбуку. 

У телефонній розмові 66–річний власник головного подарунка зізнався, що «Волинь» читає змалечку. Не зраджує друкованій пресі і в часи інтернету та фейсбуку, в якому теж має свою сторінку:

— Газета, а точніше — дві, бо я ще й «Цікаву» у комплекті з «Волинню» виписую, обов’язково мають бути на столі. Якщо не перечитаю — не засну. Це моє «снодійне», — сміється Анатолій Дмитрович.

Пан Вірич працює механіком в Іваничівській філії «Волиньобленерго». Його дружина Євгенія Миколаївна вже на заслуженому відпочинку, а раніше багато років віддала освіті — працювала завучем у школі. Як з’ясувалось, якраз в ці дні подружжя Віричів святкує 41–річчя спільного життя. Протягом якого, із приємністю відзначаємо, їхньою супутницею завжди була газета «Волинь». Тож зичимо цій гарній і шанованій парі у доброму здоров’ї та злагоді прожити разом до ста літ — і обов’язково із «Волинню» та її «доньками»: «Цікавою газетою», журналами «Так ніхто не кохав» та «Читанкою для всіх»!

Сьогодні ми починаємо друкувати прізвища інших щасливчиків, яким за результатами жеребкування дістались редакційні подарунки. А також запрошуємо не просто й надалі виписувати газету (передплата на ІІ півріччя, нагадуємо, якраз у розпалі), а знайти кілька хвилин, щоб документи про це надіслати на адресу редакції. І тоді, можливо, разом із пресою вам привезуть ще й приз!

 

Передплатили — і виграли !

Новими власниками призів від «Газети Волинь» та «Цікавої газети на вихідні» серед читачів, які виписали наші видання на перше півріччя та весь 2021 рік, стали:

Мікрохвильова піч

Вірич Анатолій Дмитрович (смт. Іваничі, вул. Єрьоміна, 3).

500 гривень

Кантерук Любов Василівна (смт. Голоби Ковельського району).

300 гривень

Шевчук Іван Тимофійович (м. Камінь–Каширський).

250 гривень

Куньчик А. (с. Звиняче Луцького району).

150 гривень

Галайко А. Л. (с. Заболотці Володимир–Волинського району), Давидюк Віктор Іванович (с. Хотешів Камінь–Каширського району), Прокопчук Віктор (с. Конюхи Володимир-Волинського району), Свіденко Віра Антонівна (с. Степангород Володимирецького району Рівненської області).

Годинник настінний

Віржанський Василь Іванович (с. Березовичі Володимир–Волинського району), Онищук Микола С. (с. Мирне Луцького району), Харечко Ярослав Сидорович (с. Кричильськ Сарненського району Рівненщини), Трохимчук О. (м. Ковель, вул. М. Левицького, 202).

Плед

Олініченко Василь (с. Мишів Володимир–Волинського району), Снітюк Анатолій Андрійович (с. Липне Луцького району), Бойко І. К. (с. Липини Луцького району).

Покривало

Мойко Софія А. (с. Журавники Луцького району), Карпік Віталій Степанович (с. Раків Ліс Камінь–Каширського району), Матешук Микола Володимирович (с. Поворськ Ковельського району).

Рушник

Грищук Надія Іванівна (с. Гряди Володимир–Волинського району), Поліщук Володимир А. (с. Борохів Луцького району), Любіжанін Алла (с. Чаруків Луцького району), Палій О. Н. (с. Цміни Володимир–Волинського району).

Хто знайде своє прізвище у списку переможців, обов’язково надішліть на адресу редакції копії паспорта та ідентифікаційного коду — і тоді ми вам доставимо виграш особисто або поштою. Якщо захочете забрати подарунок у редакції, попередньо передзвоніть за номерами телефонів 0967841812, 0500760244.

* — Під подарунком мається на увазі придбання товару за 0,01 гривні із ПДВ.

Читати також: Конкурс на 250 гривень: «Будем так жінок катати – нам Європу не видати!»

Telegram Channel