Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Шахтар буде сіяним в обох раундах кваліфікації Ліги чемпіонів

Українська команда буде вище за рейтингом від усіх своїх потенційних суперників.

Фото пресслужби ФК Шахтар.

Шахтар буде сіяним в обох раундах кваліфікації Ліги чемпіонів

Донецька команда матиме певну перевагу над своїми потенційними конкурентами

Перемога Порту у матчі 33-го туру чемпіонату Португалії над Ріу Аве (3:0) дозволила «драконам» забезпечити собі пряму путівку  Порту офіційно оформив вихід в ЛЧ – «дракони» поступаються лише Барселоні та Реалу у груповий етап Ліги чемпіонів. У кваліфікації від Португалії зіграє Бенфіка, яка не впливає на позицію Шахтаря при посіві, пише Футбол24.

Тріумф підопічних Сержіу Консейсау дозволив «гірникам» стати сіяними в обох раундах кваліфікації Ліги чемпіонів – у третьому та плей-офф.

Тріумф підопічних Сержіу Консейсау дозволив «гірникам» стати сіяними в обох раундах кваліфікації Ліги чемпіонів – у третьому та плей-офф, повідомляє Kassiesa.net. Українська команда буде вище за рейтингом від усіх своїх потенційних суперників, серед яких наразі відомі лише два клуби – Галатасарай та Селтік.

До слова, матчі кваліфікації Ліги чемпіонів відбудуться у серпні. Поразка у будь-якому з раундів відправить Шахтар у групу Ліги Європи.

Читайте також: Григорчук переписав історію рекордів чемпіонатів Білорусі

Нагадаємо, «гірники» за підсумками сезону посіли у турнірній таблиці УПЛ другу сходинку, відставши від Динамо на 11 очок.

Telegram Channel