Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Перед останнім туром шанси на чемпіонство зберігають «Атлетіко» та «Реал»

Нічого собі!

Фото REUTERS.

Перед останнім туром шанси на чемпіонство зберігають «Атлетіко» та «Реал»

Першому з цих клубів задля здобуття титулу достатньо не програти

В рамках 37-го туру чемпіонату Іспанії «Барселона» вдома з мінімальним рахунком 2:1 поступилася «Сельті». 

Каталонці першими повели в рахунку зусиллями Лео Мессі, але дублем відповів нападник гостей Санті Міна. До того ж «Барселона» завершувала матч у меншості через вилучення Клемана Лангле, повідомляє УНІАН.

В паралельному матчі «Реал» обіграв з рахунком 1:0 «Атлетік» з Більбао. Підопічні Зінедіна Зідана вирвали звитягу завдяки голу свого захисника Начо Ернандеса, який на 68-й хвилині забив у ворота Унаї Сімона.

І все ж таки «матрасники» зібрали волю в кулак та здійснили камбек.

Найбільше ризикував мадридський «Атлетіко». Столичний клуб втримав лідерство в таблиці, хоч і максимально нервово. Команда Дієго Сімеоне загалом домінувала над «Осасуною», проте примудрилася на 76-й хвилині пропустити гол першим ударом в отвір. І все ж таки «матрасники» зібрали волю в кулак та здійснили камбек. На 82-й хвилині Ренан Лоді зрівняв рахунок, а на 88-й легенда «Барселони» Луїс Суарес, який лише цього сезону приєднався до «Атлетіко», забив переможний м'яч та встановив на табло рахунок 2:1.

Таким чином, в останньому турі «Реал» мусить перемагати «Вільярреал» та сподіватися, що «Атлетіко» втратить очки у матчі проти «Вальядоліду». Саме за такого сценарію трофей виграє команда Зідана. Все в руках самого «Атлетіко».

Читайте також: Шахтар буде сіяним в обох раундах кваліфікації Ліги чемпіонів.

Telegram Channel