Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Нововолинська громада зібрала понад 50 тисяч гривень для 10-річної Настусі

Відбувся благодійний аукціон. Лоти надали відомі фотографи, художники та заклади харчування.

Фото nov-rada.gov.ua.

Нововолинська громада зібрала понад 50 тисяч гривень для 10-річної Настусі

Дівчинку лікують від онкозахворювання

У Нововолинську відбулася благодійна акція «Милосердя врятує світ». Захід організував Нововолинський Міський Палац Культури, на підтримку десятирічної Анастасії Трофимюк, у якої виявили рак крові, інформує сайт Нововолинської міськради.

Акція стартувала благодійним забігом. У ньому взяв участь міський голова Борис Карпус, депутати, спортсмени та активні мешканці.

На майдані Незалежності пройшло чимало заходів: дитячий концерт за участю вихованців міського палацу культури та Нововолинський центр дитячої та юнацької творчості, показові виступи сучасних танців, розважально-ігрова програма для дітей. Музичні композиції дарували глядачам народний аматорський естрадний оркестр, жіноче тріо «Лебедине крило» та місцеві аматори сцени.

Також відбувся благодійний аукціон. Лоти надали відомі фотографи, художники та заклади харчування.

 

 Протягом дня на майдані Незалежності діяли виставка-ярмарок фотозона, аквагрим, майстер-клас з декорування імбирного печива. Стояли скриньки для збору коштів на лікування Анастасії Трофимюк.

Завдяки небайдужим нововолинцям вдалося зібрати 51 тис. 421 грн.

Читайте також: Онкохворий юнак сам заробляє собі гроші на лікування

Завдяки небайдужим нововолинцям вдалося зібрати 51 тис. 421 грн. Міський голова Борис Карпус подякував усім причетним до благодійного заходу та побажав швидкого одужання Анастасії Трофимюк.

Telegram Channel