Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
У Луцьку створять Центр для зміцнення сімейних стосунків

Ініціатива потрібна сучасному суспільству.

Фото - ілюстративне.

Фото зі сайту: rubryka.com.

У Луцьку створять Центр для зміцнення сімейних стосунків

Медіація – це один з видів альтернативного врегулювання суперечок, за допомогою якого можна вирішити спір і конфлікт без звернення до формальної системи судочинства. Цей процес відбувається із залученням посередника (медіатора), який допомагає сторонам конфлікту налагодити процес комунікації, проаналізувати конфліктну ситуацію так, щоб вони самі знайшли такий варіант рішення, який би задовольняв інтереси та потреби усіх учасників конфлікту

Управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради планує створити Центр медіації та корекції сімейних взаємовідносин. Про це повідомила очільниця управління Ліна Галан.

Реклама Google

«Створюємо спеціалізоване формування при нашому управлінні, яке надасть можливість людям звернутись до фахових, професійних медіаторів. У будь яких ситуаціях вміти домовлятись, знаходити компроміс, відшукати сильні сторони і визнати свої слабкі, відділити емоції від раціональності та реальності - це вміння може приходити з роками, або при гіркому досвіді «навчанні на помилках» – інформує Ліна Галан.  Громадська організація «Волинський центр медіації» працює вже впевнено у цьому напрямку.

У будь яких ситуаціях вміти домовлятись, знаходити компроміс, відшукати сильні сторони і визнати свої слабкі, відділити емоції від раціональності та реальності - це вміння може приходити з роками, або при гіркому досвіді «навчанні на помилках».

Нещодавно підписали трьохсторонній меморандум про співпрацю з Волинський національний університет імені Лесі Українки, ГО та управлінням. Заручилися підтримкою провідних нотаріусів міста Луцька та науковців університету,
 2 працівника управління проходитиме навчання за програмою медіаторів, облаштовуємо приміщення для проведення роботи з людьми, які потребують особливої допомоги, впроваджуємо соціальну послугу медіація в дії. за словами Ліни Галан, вже створити свою команду - це справжні професіонали, до якої увійшли Тетяна Валянська, Анжела Усік, Наталія Карпінська, Вікторія Колодяжна, Лена Пономаренко.

Читайте такожПід Луцьком причепурили ліс між Жабкою та Дачним (Фото)

Telegram Channel