Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Кабмін призначив голову Держінспекції архітектури та містобудування

Державна інспекція архітектури та містобудування України - єдиний центральний орган виконавчої влади, який реалізує державну політику у сфері державного архітектурно-будівельного контролю та нагляду.

Фото із сайту kmu.gov.ua.

Кабмін призначив голову Держінспекції архітектури та містобудування

Новим головою Держінспекції, органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері архітектурно-будівельного контролю та нагляду, став Семен Кривонос

Уряд на засіданні в середу, 19 травня, призначив головою Державної інспекції архітектури і містобудування (ДІАМ) Семена Кривоноса.

Про це повідомили у прес-службі Мінрегіону.

Семен Кривонос був визначений переможцем конкурсу на посаду голови ДІАМ рішенням уряду від 28 квітня 2021 року...

«Семен Кривонос був визначений переможцем конкурсу на посаду голови ДІАМ рішенням уряду від 28 квітня 2021 року... Виконання повноважень ДІАМ у повному обсязі може здійснюватися після того, як на роботу буде прийнято 30% співробітників (гранична затверджена чисельність - 660 осіб)», - йдеться в повідомленні прес-служби.

Державна інспекція архітектури та містобудування України - єдиний центральний орган виконавчої влади, який реалізує державну політику у сфері державного архітектурно-будівельного контролю та нагляду, пише КорреспонденТ.

Читайте також: Під час ремонту в Луцьку виявили ще царське шосе

Telegram Channel