Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У Нововолинську три сестрички знайшли сім'ю

Деякі сім'ї щасливі дітьми, якщо вони навіть прийомні...

Фото із сайту volyn.com.ua.

У Нововолинську три сестрички знайшли сім'ю

Ще одну прийомну сім’ю створили в Нововолинській територіальній громаді. 

 А загалом у Нововолинській громаді функціонує чотири  прийомні сім’ї та чотири дитячі будинки сімейного типу, у яких виховується 35 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.              

Таке рішення прийняли на черговому засіданні виконавчого комітету Нововолинської міської ради . У сім‘ю Вікторії та Миколи Міщуків, які проживають у приміському селі Гряди колишнього Іваничівського району, влаштовано на виховання та спільне проживання трьох дітей, позбавлених батьківського піклування. Дівчатка  - 1, 4 і 6 років - є поміж собою рідними сестрами. Наймолодша з дітей перебувала тривалий довгий час у будинку дитини в місті  Луцьку, а двоє старших  - у притулку для дітей  у  Рожищі. До речі, подружжя виховує також трьох власних дітей.

Як повідомила начальник служби в справах дітей виконавчого комітету Нововолинської міської ради Іванна Думич, сім,я Міщуків чекала, аби взяти обездолених діток під свою опіку. А загалом у Нововолинській громаді функціонує чотири  прийомні сім’ї та чотири дитячі будинки сімейного типу, у яких виховується 35 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Роксолана Вишневич

Читайте також: На Волині із сім'ї вилучили дівчинку, бо її матір у психлікарні, а батьку все одно

Telegram Channel