Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Волинь» у Києві подавилася «Оболонню» й остаточно розпрощалася з мріями про повернення в УПЛ (Відео)

Як же ж так?!

Фото pivo.by

«Волинь» у Києві подавилася «Оболонню» й остаточно розпрощалася з мріями про повернення в УПЛ (Відео)

Хоча лучани ще в дебюті поєдинку вийшли вперед

«Оболонь» (Київ) – «Волинь» (Луцьк) – 2:1 (0:1 – Богдан Оринчак, 9 хв.; 1:1 – Олександр Батальський, 47 хв.; 2:1 – Олександр Батальський, 87 хв.) 

Чемпіонат України з футболу, Перша ліга. 27-й тур. 21 травня 2021 року. Київ. Стадіон «Оболонь-Арена». Головний суддя В. Маляр.

Втретє поспіль лучани вийшли на поєдинок у трусах нетипового для себе чорного кольору. Воно й зрозуміло: два попередніх поєдинки закінчувалися для підопічних Василя Сачка переможно.

Завдання зі здобуття трьох очок гості вирішили не відкладати на потім. Уже на дев'ятій хвилині кращий бомбардир «Волині» Богдан Оринчак відкрив рахунок у зустрічі (цей гол став для футболіста вже десятим у нинішній першості).

Оптимістичний для волинян рахунок протримався аж до перерви. А ось в дебюті другого тайму «бровар» Олександр Батальський забив у відповідь. Під завісу ж зустрічі той таки Батальський вже геть зіпсував настрій гостям, оформивши дубль і вивівши свою команду вперед.

Таким чином у «червоно-білих» лишається 43 очки. 

Таким чином у «червоно-білих» лишається 43 очки (також вони мають ще гру в запасі). 

А ось основні конкуренти свої поєдинки виграли (вигравали). «Чорноморець» в Одесі після першого тайму впевнено перемагав «Кристал» і потенційно набирав 55 очок. «Металіст 1925» на виїзді розтрощив «Прикарпаття» з рахунком 3:0 і набрав 53 очки. Натомість «Агробізнес», також на виїзді, переграв з рахунком 1:0 «Кремінь» і набрав 51 очко. Свого не втратив навіть МФК «Миколаїв», вдома з так само мінімальним рахунком 1:0 перемігши «ВПК-Агро» й набравши 46 очок (саме з миколаївцями лучани мають ще зіграти відкладений свого часу поєдинок).

Оступився ж знову лише нестримний донедавна «Верес». Рівняни у Млинові заледве звели внічию 3:3 поєдинок з «Альянсом» з Липової Долини (після першого тайму підопічні Юрія Вірта програвали 0:2). «Верес» набирає 50 очок (у рівнян також гра в запасі) і вдруге відкладає оформлення путівки в УПЛ.

Реклама Google

Читайте також: Голкіпер Олександр Рибка перебирається з латвійської «Лієпаї» в харківський «Метал».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel