Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Тернополі засудили таксиста-сутенера

Розглянувши матеріали справи, Тернопільський міськрайонний суд визнав таксиста винним, однак врахував, що той лише взяв із пасажира гроші за проїзд.

Фото із сайту gazeta1.com.

У Тернополі засудили таксиста-сутенера

Відповідно до матеріалів кримінального провадження, одного дня на початку лютого минулого року в таксі Василя Н. сів молодик. Саме на дисплеї мобільного висвітилось «20:00»

Не встигли від’їхати від торговельного центру «Орнава», що неподалік центрального ринку Тернополя, як пасажир поцікавився, чи бува водій не знає «жрицю кохання». Звісно, юнак готовий був заплатити за послуги.

Парубок добре порозважався з тернопільським «нічним метеликом». Наостанок, як і було попередньо домовлено, заплатив їй 1 тис. 200 грн. і забрався додому.

Таксист скоса зиркнув на пасажира і ствердно кивнув. Потім зателефонував знайомій молодиці та поцікавився, чи вона зараз вільна. Почувши ствердну відповідь, сказав: «Я зараз тобі клієнта підкину. Класний хлопець, тож ти не ображай його», – і змовницьки підморгнув парубку. А вже за чверть години той зайшов до під’їзду, біля якого зупинилося таксі.

Парубок добре порозважався з тернопільським «нічним метеликом». Наостанок, як і було попередньо домовлено, заплатив їй 1 тис. 200 грн. і забрався додому.

Реклама Google

Тим часом проти таксиста за звідництво для розпусти (ч.1 ст. 302 КК України) правоохоронці порушили кримінальне провадження.

Читайте також: У Львові затримали групу поліцейських за наркоторгівлю (Відео)

Розглянувши матеріали справи, Тернопільський міськрайонний суд визнав таксиста винним, однак врахував, що той лише взяв із пасажира гроші за проїзд, але за звідництво як послугу грошей не брав. Відтак служитель Феміди призначив чоловікові 850 грн. штрафу, що є 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

На жаль, матеріали цієї справи не містять інформації, а що зі «жрицею кохання»? Її також оштрафували?

Telegram Channel