Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Переможці Євробачення 2021 вважають виступ українського гурту Go_A найкращим на конкурсі

Соліст Måneskin назвав виступ Go_A неймовірним.

Фото Радіо Свобода.

Переможці Євробачення 2021 вважають виступ українського гурту Go_A найкращим на конкурсі

Італійський гурт Måneskin, який став переможцем Євробачення 2021, вважає виступ українських музикантів з Go_A найкращим на конкурсі

Про це під час підсумкової пресконференції сказав соліст Даміано Давид, відповідаючи на питання щодо свого фаворита.

«Україна. Неймовірно», — заявив він.

«Україна. Неймовірно», — заявив він.

За підсумками фіналу Євробачення, яке у 2021 році проходило у Роттердамі, Måneskin отримали 318 балів від глядачів та 206 балів від журі 39 країн.

Реклама Google

ДО РЕЧІ

Голосування під час пісенного конкурсу «Євробачення» відбувається у два етапи. На першому етапі голосують професійні національні журі від кожної країни – учасниці конкурсу

Українське журі дало 12 балів Італії, 10 – Франції, 8 – Швейцарії, 7 – Ізраїлю, 6 – Бельгії, 5 – Мальті, 4 – Ісландії, 3 – Азербайджану, 2 – Португалії та 1 – Норвегії.
До складу українського журі «Євробачення-2021» входили Alyona Alyona, Іларія, Ігор Кондратюк та ALLOISE, а очолював його Олександр Пономарьов.

На другому етапі під час прямого ефіру за виконавців голосували глядачі – за допомогою СМС-повідомлень або в офіційному мобільному додатку «Євробачення».

Українські глядачі дали 12 балів Італії, 10 – Литві, 8 – Фінляндії, 7 – Швейцарії, 6 – Ісландії, 5 – Франції, 4 – Росії, 3 – Азербайджану, 2 – Швеції та 1 – Бельгії.

Читайте також у нас: «Я народила в 50, коли мої друзі вже мають онуків»​.

Telegram Channel