Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Фермерське господарство на Рівненщині отримало майже пів мільйона гривень компенсацій від держави

На Рівненщині діють програми різних напрямків підтримки для суб’єктів господарювання агропромислового комплексу в галузі тваринництва.

Фото ЧаРівне.

Фермерське господарство на Рівненщині отримало майже пів мільйона гривень компенсацій від держави

На Рівненщині діють програми різних напрямків підтримки для суб’єктів господарювання агропромислового комплексу в галузі тваринництва

Однією із програм успішно скористалося мисливське господарство «Поліське», що на Костопільщині.

«Спочатку ми придбали 46 голів племінної абердино-ангуської м’ясної породи. Після чого отримали майже пів мільйона гривень компенсації від держави. В подальшому плануємо нарощувати кількість ВРХ», –  розповів керівник мисливського господарства «Поліське» Микола Каращук.

До слова, цьогоріч за належне утримання тварин Міністерство розвитку економіки та торгівлі присвоїло підприємству важливий статус племінного репродуктора по розведенню абердино-ангуської м’ясної породи.

 Цьогоріч за належне утримання тварин Міністерство розвитку економіки та торгівлі присвоїло підприємству важливий статус племінного репродуктора по розведенню абердино-ангуської м’ясної породи.

«Такий статус у подальшому дасть можливість продавати племінну худобу іншим підприємствам. Завдяки таким підприємствам і можливий розвиток галузі м’ясного скотарства. Адже із державного бюджету активно виділяються кошти суб’єктам, які купують племінних тварин», - зазначив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль, який ознайомився із діяльністю господарства.

Читати також: Коли в Україні буде дешева полуниця і черешня

Джерело: Рівненська ОДА
Telegram Channel