Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Невідомі зруйнували частину фонтану: шукають свідків

Інцидент стався уночі 23 травня в міському сквері "Залізничник".

Фото: Facebook / Сарненська міська рада

Невідомі зруйнували частину фонтану: шукають свідків

У сквері в місті Сарни на Рівненщині невідомі пошкодили частину чаші фонтану

Про це повідомили на Facebook-сторінці Сарненської міської ради. У мерії звернулись до громади із проханням повідомити про того, хто вчинив вандалізм.

Інцидент стався уночі 23 травня в міському сквері «Залізничник». Будівельні елементи тамтешнього фонтану невідомі розбили та розкидали навколо.

«Зважаючи на неприємну ситуацію, міська рада звертається до небайдужих громадян, які, можливо, були свідками цього зловмисного акту, з проханням повідомити про вандалів працівників поліції чи міськвиконкому», – йдеться у повідомленні Сарненської міськради.

Інцидент стався уночі 23 травня в міському сквері «Залізничник».

«Помітила комунальна служба. Щодня в нас працюють двірники, вони по маршруту обходять об'єкти благоустрою, збирають урни зі сміттям. Вони повідомили керівництво, воно – нас і поліцію. Я дав доручення пресслужбі написати відповідний пост, щоб довести до відома громади. Можливо, хтось бачив, як це відбувалось», – розповів Суспільному міський голова Сарн Руслан Серпенінов.

Камер спостереження у самому сквері немає, – додав мер. Той факт, що конструкція почала руйнуватись через те, що блоки були погано закріплені – очільник міста відкидає.

«Хіба що вона сама стрибати навчилась», – коментує міський голова.

Реклама Google

У скільки місту обійдеться ремонт фонтану, Руслан Серпенінов пообіцяв розповісти згодом після наради із відповідними службами.

Читайте також: У Луцьку з танцями вдруге відкрили світломузичний фонтан

Telegram Channel