Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Волейбол: перед Суперлігою Решетилівка оновилася і представила нового тренера

Команда розвивається, тож відношення до гравців та тренерського стану має бути належним.

Фото із сайту np.pl.ua.

Волейбол: перед Суперлігою Решетилівка оновилася і представила нового тренера

Головним тренером волейбольного клубу “Решетилівка” став Сергій Соснін. Також у команді з’явилися нові гравці – Микита Лубан, Євгеній Політько та Денис Велецький

Їх представили на пресконференції в ОКІА «Новини Полтавщини» 25 травня президент ВК «Решетилівка», голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький та директор клубу Сергій Котьман, передає видання Новини Полтавщини.

У новому сезоні 2021/2022 ВК «Решетилівка» гратиме у найвищому дивізіоні українського волейболу. Нагадаємо, 17 квітня волейбольниий клуб здобув путівку до волейбольної Суперліги.

«Решетилівка» — досить молода команда. Клуб створений у 2019 році, а вже через два роки вийшов до Суперліги. Нині команда знаходиться у пошуках підсилення. Контракти з головним тренером та гравцями підписали на прийдешній сезон.

«Наступний сезон маємо провести на високому рівні та отримати гарні результати. Домашньою ареною залишається Решетилівка, де триває реконструкція спорткомплексу «Колос». Також проводимо тренування та змагання на спорткомплексі ПЗМС у Полтаві», – зазначив Олександр Біленький.

Перед командою поставили амбітні задачі.

За словами директора клубу Сергія Котьмана, перед командою поставили амбітні задачі.

«Із Другої ми потрапили у Вищу лігу. Показавши свою майстерність, беремо участь у Суперлізі. Тож і рівень має бути вищим. Головний тренер Сергій Соснін — вихованець Полтавської школи волейболу, тож знає усі тонкощі. Щодо амбітних планів, то зараз не ставимо завдання — бути чемпіоном України, але й не виключаємо цієї можливості. Але, точно, плануємо бути у першій п’ятірці», – зазначив Сергій Котьман.

Новий тренер розповів про плани ВК «Решетилівка» на прийдешній сезон.

«Це вже мій третій проєкт. Вважаю, що ВК «Решетилівка» має великі амбіції. Волейбольна карта України дуже маленька, тож всі знають про «Решетилівку». Сезон все покаже. Завдання, які стоять перед нами, маємо виконати», – розповів Сергій Соснін.

Команда вже отримала перше підсилення. Зокрема, Микита Лубан — представник Вінницької школи волейболу. Останній клуб — «Вінниця».

«Проявив себе лідером. Вирішив чимало задач, аби просунути свій клуб», – зазначив Сергій Котьман.

Євген Політько — полтавець, який представляв вінницьку команду. За словами директора ВК «Решетилівка», «довго за нього боролися».

Реклама Google

Денис Велецький — представник Харківської школи волейболу. У волейболі з 8 років.

«Минулий сезон грав у Європі. Для мене, особисто, буде цікаво. Тим паче, команда молода, має великі амбіції. У команді багато моїх друзів», – додав Денис Велецький.

Щодо матеріально-технічного забезпечення, проблем немає, запевнив Олександр Біленький. Але спонсорів шукають.

«Спонсорів ми шукаємо постійно. Команда розвивається, тож відношення до гравців та тренерського стану має бути належним. Тож потрібні інші фінанси», – додав він.

Читайте також: Волейбол: Надія Кодола назвала фаворитів групи українок

Також у волейбольному клубі нині створюють команду Другої ліги, у якій гратимуть школярі або ж хлопці, які щойно закінчили школу.

«Ми вже маємо тренера, наразі триває підбір гравців», – додав Сергій Котьман.

Упродовж липня-серпня заплановано збори для посилення загальнофізичної підготовки.

Telegram Channel