Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Ахметов розповів, як вибрав Де Дзербі (Відео)

Ми хотіли саме цього фахівця.

Фото пресслужби ФК Шахтар.

Ахметов розповів, як вибрав Де Дзербі (Відео)

Ми розглядали три кандидатури

Контракт підписаний на два роки, італієць бере в штаб своїх фахівців, інформує Спорт.ЮА.

Президент ФК «Шахтар» Рінат Ахметов в інтерв'ю каналу «Футбол 1» прокоментував призначення Роберто Де Дзербі на посаду головного тренера команди:

«По-перше, я дуже радий, що Роберто тут, в Україні, прийняв наше запрошення, ми підписали контракт. Ми разом будемо розділяти біль і радість. І я переконаний, що цей тренер буде показувати яскравий, красивий, змістовний футбол, який буде подобатися і радувати наших вболівальників.

Ми разом будемо розділяти біль і радість.

Я можу сказати, що ми розглядали трьох кандидатів. Кандидат номер один – це Роберто. Кандидат номер два – це Роберто! І кандидат номер три – це Роберто. Ми хотіли саме цього фахівця, ми його отримали, і я дуже радий, дуже щасливий.

Вся наша команда його рекомендувала. За великим рахунком, коли я вже прийняв рішення запросити нового фахівця, я сказав: «Між ким ми можемо думати? Дайте мені трьох кандидатів». І вони дали одного і сказали: «Це кандидат номер один, два і три». І дуже просять, щоб ми зробили все для того, щоб він прийняв наше запрошення і опинився в Києві.

Читайте також: Луїш Каштру вперше зізнався, чому посварилися з Тайсоном

Контракт ми підписали на два роки. Його команда – фахівці, які з ним працювали, яким він довіряє, а вони поділяють його філософію. Роберто – молодий, амбітний тренер, але найголовніше – він уже сильний тренер, який проповідує дуже яскравий, красивий, атакуючий футбол. Той стиль гри, який подобається нам і нашим вболівальникам».

 

 

Telegram Channel