Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Старовижівські велосипедисти − переможці обласних змагань

Змагалися 35 команд з 17 територіальних громад області, загалом понад 150 учасників.

Фото: Старовижівська громада.

Старовижівські велосипедисти − переможці обласних змагань

Відбувся чемпіонат Волинської області зі спортивного туризму (пішохідний, водний, велосипедний), присвячений пам’яті Героя України Андрія Снітка

Змагання організували з 14 по 16 травня в лісовому масиві поблизу села Череваха Камінь-Каширського району. Про це написали на сайті Старовижівської громади.

Змагалися 35 команд з 17 територіальних громад області, загалом понад 150 учасників. Велосипедний туризм представляли команда школи села Мизове (тренер Михайло Ященко) та Старовижівського центру дитячої та юнацької творчості (тренерка Тетяна Оксенчук).

Змагалися 35 команд з 17 територіальних громад області, загалом понад 150 учасників.

У перший день змагань в особистому заліку на дистанції «Велокрос» перше місце виборола Анна Іваницька та Андрій Круглій. Другими були Соломія Оксенчук і Назар Дідик, Антон Систалюк зайняв третє місце.

На другий день змагань в особистому заліку  на дистанції «Тріал» Владислав Александрук став першим, а Андрій Круглій – другим. Скарбничку перемог на дистанції «Фігурне володіння велосипеда», котра проводилась у третій день змагань, поповнили  Анна Іваницька, Владислав Александрук – перше місце, Соломія Оксенчук, Валентин Сарапін – друге місце, Андрій Круглій – третє місце.

Реклама Google

 У загальнокомандному заліку команда Старовижівської територіальної громади у складі учнів школи села Мизове та вихованців Старовижівського центру дитячої та юнацької творчості виборола перше місце.

Читайте також: У Луцьку велосипедист влетів під машину

Telegram Channel