Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Роберто Де Дзербі полювали російські клуби

Отакої!

Фото ФК "Шахтар".

На Роберто Де Дзербі полювали російські клуби

Проте італієць обрав Україну

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін розповів про те, як донецький клуб вів переговори з новим головним тренером команди Роберто Де Дзербі.

«Ми почали переговори кілька місяців тому. Спочатку аналізували, які тренери можуть очолити «Шахтар», потім були перші контакти. З моменту перших контактів ми зрозуміли, що ми один одному підходимо. Не було якихось грошових питань, все оберталося навколо футбольної площини. Я читав якісь розмови з приводу божевільних зарплат, це не відповідає дійсності», - сказав Палкін в коментарі YouTube-каналу BurBuzz, інформує УНІАН.

Він відмовився, прийшов до нас. Йому сподобався наш проєкт. Це любов з першого погляду - і з нашого боку, і з його боку.

Він підкреслив, що «Шахтар» виграв конкуренцію за Де Дзербі в тому числі у російських клубів:

«Були російські клуби. Всього близько чотирьох команд робили серйозні пропозиції. Він відмовився, прийшов до нас. Йому сподобався наш проєкт. Це любов з першого погляду - і з нашого боку, і з його боку».

Гендиректор «Шахтаря» підкреслив, що філософія клубу і тренера збігаються:

«Перш ніж прийняти рішення, він оцінив нас з точки зору складу, оцінив функціонал футболістів, в який футбол ми граємо. Він знав нас повністю, коли погодився очолити команду. Це дорогого коштує і говорить про те, що йому сподобалася наша команда і на полі, і поза полем. Він акцентував увагу, що для нього важлива підтримка менеджменту, щоб розуміли його бачення, його філософію. А вони повністю збігаються з нашими».

Читайте також: З 1 січня 2022 року при народженні та усиновленні дитини будуть виплачувати 50 тисяч гривень.

Telegram Channel