Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Біг-беги – універсальні мішки для сипучих матеріалів: чому їх варто купити

Вони ідеально підходять для харчової та нехарчової продукції.

Фото vialplus.com.ua.

Біг-беги – універсальні мішки для сипучих матеріалів: чому їх варто купити

Зручна і недорога тара для зберігання і транспортування – це головний біль для більшості виробничих об'єктів

Підприємці хочуть виключити зайві витрати на виробництво або покупку тари, вибираючи більш дешеві, але одночасно з тим якісні та надійні вироби. В такому випадку ідеальним рішенням стануть біг-беги, здатні забезпечити ідеальний захист сипучої продукції і комфортні умови її зберігання.

Це великі і м'які мішки, виготовлені з комбінації декількох матеріалів. Вони ідеально підходять для харчової та нехарчової продукції. Перш ніж купити біг-бег необхідно ознайомитися з їх розмірами, характеристиками і особливостями використання. Пропозиції в великому асортименті формує компанія «VialPlus», де на вибір є декілька сотень варіантів під різну промисловість.

 Вони ідеально підходять для харчової та нехарчової продукції.

Переваги мішків

Вони виготовлені з поліпропілену. Це стійкий на розрив матеріал, що витримує механічні та температурні впливи. Додаткові плюси подібної тари можна вказати так:

  • дуже прості і зручні у використанні;
  • стійкі до зносу завдяки синтетичному матеріалу;
  • незвичайний і привабливий дизайн;
  • не містять в складі токсичні речовини.

Деякі моделі біг-бегів оснащуються чотирма ручками. Це створює зручність при їх транспортуванні, а також гарантує високу швидкість завантаження. Ручки додатково прошиті нитками кілька разів. Навіть при збільшеному навантаженні мішки і ручки не порвуться.

Тара успішно використовується для зберігання і транспортування цукру, борошна, зерна, а також будівельних сипучих матеріалів. Навіть найдрібніші частинки ніколи не будуть висипатися з тари завдяки спеціальній підкладці.

Види мішків

Ламіновані варіанти ідеально підійдуть для ситуацій, коли є ймовірність впливу великого рівня вологості. Залежно від індивідуальних вимог біг-беги можуть оснащуватися однією, двома, трьома або чотирма стропами, особливо якщо для переміщення використовується кран.

Деякі виробники замовляють мішки з друком рекламної або загальної інформації. Це додатковий момент, що забезпечує рекламування бренду або позначення того, що саме транспортується в конкретному біг-бегу.

Де придбати мішки?

Компанія «VialPlus» пропонує велику кількість пропозицій в широкому асортименті. Широкий діапазон вантажопідйомності мішків дасть можливість вибрати оптимальний варіант під свої конкретні потреби і завдання. Додаткову допомогу в підборі нададуть менеджери компанії з урахуванням вимог кожного клієнта.

Telegram Channel