Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Лучанин В'ячеслав Шевчук вибачився перед поліцією та футбольною Україною за свій вчорашній грандіозний алкодебош у Києві

Ото вже наш земляк гульнув...

Фото instagram.com/shevchuk__slava

Лучанин В'ячеслав Шевчук вибачився перед поліцією та футбольною Україною за свій вчорашній грандіозний алкодебош у Києві

Він залишає свою роботу експертом на телеканалах «Футбол 1/2/3»

Екс-футболіст «Шахтаря» і збірної України В'ячеслав Шевчук, який був затриманий поліцією під час водіння в нетверезому вигляді, приніс свої вибачення.

Відеозвернення він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Шевчук вибачився і заявив, що залишає свою роботу експертом на телеканалах «Футбол 1/2/3», повідомляє УНІАН.

«Друзі, я хотів би перед усіма вибачитися за свій вчорашній вчинок у Києві. Перш за все, я хотів би вибачитися перед поліцією, перед уболівальниками, перед «Шахтарем», перед телеканалом «Футбол». Те, що зі мною сталося - сподіваюся, зі мною такого більше не повториться. Я не маю ніякого морального права далі працювати на каналі «Футбол», тому я повинен покинути канал. Не повторюйте моїх помилок. Перепрошую», - сказав екс-футболіст.

У підписі до відео Шевчук також написав: 

«Сідати за кермо в нетверезому стані - категорично не можна. Мій вчорашній вчинок не має виправдань, за нього я готовий нести справедливе покарання. Але ніхто не покарає мене так, як я себе сам.

Сідати за кермо в нетверезому стані - категорично не можна. Мій вчорашній вчинок не має виправдань, за нього я готовий нести справедливе покарання.

Хочу щиро вибачитися перед усіма вболівальниками і футбольним клубом «Шахтар», яким змазав свято. Хочу вибачитися перед усіма жителями Києва, які могли постраждати з моєї вини. Щиро перепрошую перед поліцейськими. Алкоголь несумісний з водінням. Не повторюйте моїх помилок».

42-річний екс-захисник зробив собі ім'я і прекрасну репутацію гравця з бійцівським характером в донецькому «Шахтарі». Шевчук захищав кольори «гірників» з 2005 по 2016 рік.

З донеччанами він 7 разів ставав чемпіоном України, а також 5 разів брав Кубок країни. Також в його активі три Суперкубки України і перемога в Кубку УЄФА в сезоні 2008/2009.

Шевчук спробував себе тренером, але довго не протримався. У сезоні 2018/19 він очолював «Олімпік», а потім повернувся працювати експертом на телебачення.

Останнім часом Шевчук працював експертом на ТБ.

Народився В'ячеслав Шевчук 13 травня 1979 року в Луцьку.

Реклама Google

Читайте також: На День народження Віталія Миколенка партнери по збірній України вчинили над ним нечуване хуліганство (Відео).

Telegram Channel