Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Нарешті судили лучанина, який зґвалтував 20-річну дівчину в парку (Деталі злочину)

У ту ніч він стиснув її за шию та утримував ледве не до втрати свідомості, іншою рукою він затискав їй рот.

Фото із сайту ndvlaw.com.

Нарешті судили лучанина, який зґвалтував 20-річну дівчину в парку (Деталі злочину)

Злочинець категорично стверджував, що будь-якого насильства щодо дівчини не чинив, суд мав на те свою думку

В обласному центрі Волині судили чоловіка, який зґвалтував 20-річну дівчину в парку 900-річччя у вересні минулого року, передає ІА Волинські новини.

Луцький міськрайонний суд призначив ґвалтівнику покарання у виді 3,5 року позбавлення волі.

Луцький міськрайонний суд призначив ґвалтівнику покарання у виді 3,5 року позбавлення волі.

Злочин трапився 19 вересня минулого року близько другої години ночі. Злочинець подолав опір потерпілої, яка поверталась додому, застосувавши фізичне насильство та поваливши її на землю. Після цього він зняв з неї одяг та насильно вступив у статеві відносини, зґвалтувавши дівчину.

У суді ґвалтівник не визнав свою вину. Він розповів, що познайомився з потерпілою у соціальних мережах. Протягом тривалого часу вони спілкувались, зокрема і на інтимні теми. 19 вересня минулого року він побачив потерпілу біля магазину «Гроно Маркет», однак не підходив до неї та не показував, що вони знайомі, оскільки з нею був якийсь хлопець, з яким вони могли зустрічатись, тому він так повівся, щоб не зашкодити їй.

Коли вийшов з магазину, то побачив, що вона звідти пішла сама, тому вирішив її наздогнати. По дорозі вони говорили, потім у парку присіли на лавочку, де домовились вступити у статеві зносини, тому перейшли до місця, де їх ніхто не міг побачити, та за добровільною згодою вступили у статеві зносини.

Реклама Google

Злочинець категорично стверджував, що будь-якого насильства щодо дівчини не чинив. З його слів, після статевого акту вона почала натякати на подальші зустрічі, однак він повідомив, що має сім`ю, тому потерпіла розплакалась та побігла додому.

Читайте також: Учасниця оголеної фотосесії в Дубаї заявила, що її побили і зґвалтували в Дніпрі (Відео)

Потерпіла зазначила, що раніше не знала чоловіка. У ту ніч він стиснув її за шию та утримував ледве не до втрати свідомості, іншою рукою він затискав їй рот. Поваливши на землю, чоловік насильно стягнув з неї одяг та вступив у статеві відносини. Дівчина наполягала на найсуворішій мірі покарання.

Незважаючи на невизнання вини, суд дослідивши докази та вислухавши потерпілу, все ж дійшов висновку, що чоловік винен у вчиненні злочину. Відтак ґвалтівнику призначили покарання у виді 3,5 року позбавлення волі. Також він змушений буде виплатити 75 тисяч гривень моральної шкоди.

Telegram Channel