Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Обділив увагою спокусливих дівчат: легенда Челсі дивився фінал Ліги чемпіонів у стриптиз-клубі (Відео)

Він був зосереджений виключно на футболі.

Фото із сайту bbc.com.

Обділив увагою спокусливих дівчат: легенда Челсі дивився фінал Ліги чемпіонів у стриптиз-клубі (Відео)

Поєдинок Манчестер Сіті – Челсі був у епіцентрі уваги багатьох футбольних уболівальників. Що вже казати про колишніх гравців команд

На відміну від Андрія Шевченка, Міхаель Баллак не зміг бути присутнім на Ештадіу ду Драгау в Порту, але уважно стежив за грою Челсі, передає Футбол24.

Для перегляду фіналу німець обрав доволі незвичну локацію.

Для перегляду фіналу німець обрав доволі незвичну локацію. Баллак перебував у закладі, схожому на стриптиз-клуб. Для перегляду футболу Міхаель використовував свій телефон. Одночасно на сцені танцювали напівоголені дівчата, але їм довелося залишитися без уваги зіркового гостя – він був зосереджений виключно на футболі.

Нагадаємо, що Челсі переміг Манчестер Сіті з рахунком 1:0 і вдруге у своїй історії став володарем трофея. Єдиний та вирішальний гол забив екс-хавбек леверкузенського Байєра Кай Хаверц.

Читайте також: «Мені по**й, ми виграли Лігу чемпіонів» – Хаверц емоційно прокоментував тріумф Челсі

Вболівати за улюблені команди смачніше з Pepsi та Lay's! Замовляй бокс для справжніх шанувальників футболу, щоб дивитися матчі Ліги Чемпіонів було ще цікавіше.

Читайте також: Абрамович, дай п'ять! Реакція Шевченка на гол Челсі у фіналі ЛЧ (Відео)

Додамо, що перед грою Баллак побажав перемоги лондонському клубу і висловив упевненість в успіху Челсі. Німець виступав за «синіх» з 2006 по 2010 рік. За цей час встиг зіграти 105 матчів і забити 26 голів.

 

 

Telegram Channel