Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Білоруські силовики затримали ще одного головного редактора видання

Олексій Шота працював у TUT.BY.

Фото hrodna.life.

Білоруські силовики затримали ще одного головного редактора видання

Під роздачу потрапив редактор видання Hrodna.life

Білоруські силовики у Гродно затримали головного редактора новинного порталу Hrodna.life Олексія Шота, а в його будинку проводять обшуки. Про це повідомляє  Білоруська Асоціація журналістів (БАЖ), передає «Прямий».

«У Гродно затриманий головний редактор Hrodna.life Олексій Шота. Затримання пройшло біля будинку журналіста», – наголошується в повідомленні.

Колишня дружина журналіста уточнила, що до його будинку під’їхав тонований мікроавтобус. З нього вискочили невідомі люди і заштовхали головного редактора порталу в машину.

Колишня дружина журналіста уточнила, що до його будинку під’їхав тонований мікроавтобус. З нього вискочили невідомі люди і заштовхали головного редактора порталу в машину. Крім того, за даними видання «Белсат», Шота знаходиться в Ленінському райвідділі Гродно. Під будинком журналіста чергує наряд правоохоронців. Причини його затримання не відомі.

Реклама Google

У Hrodna.life повідомили, що Олексій Шота працював у TUT.BY. Він закінчив Ягеллонський університет у Кракові.

Читайте також: У Білорусі велосипедисту загрожує в’язниця за футболку з Лукашенком

У березні його оштрафували на 12 тисяч білоруських рублів (понад 130 тисяч гривень) за матеріали з посиланнями на Telegram-канал, який влада Білорусі віднесла до екстремістських.

Telegram Channel