Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
В Україні вийшов аудіосеріал про легендарного Лобановського

Фото УНІАН, Іван Тимченко.

В Україні вийшов аудіосеріал про легендарного Лобановського

Документальний серіал, присвячений великому тренеру, отримав назву «Маятник»

29 травня відбулася презентація документального аудіосеріалу про великого українського тренера Валерія Лобановського, який випустив медіасервіс MEGOGO, пише УНІАН.

Аудіосеріал отримав назву «Маятник».

Проект розповідає про життя і футбол Лобановського, якому в 2021 році могло б виповнитися 82 роки, від початку кар'єри і до останнього матчу в якості тренера. Серіал складається з семи частин, що охоплюють різні періоди.

Героями аудіосеріалу виступили друзі та знайомі великого тренера. У їх числі - перший президент України Леонід Кравчук, відомі екс-футболісти Олег Протасов і Валерій Яремченко та багато інших.

Серіал складається з семи частин, що охоплюють різні періоди.

«Аудіосеріал «Маятник» зібрав історії, які раніше ніколи не звучали і кожна з яких показує різні сторони Валерія Васильовича. Лобановського знають в основному як тренера, але ми подивилися на нього і як на гравця, який мав свій особливий стиль, і як на багатогранну особистість крізь призму відносин з іншими», - сказав директор зі стратегічного розвитку MEGOGO Іван Шестаков.

Реклама Google

Прослухати аудіосеріал безкоштовно можна на сайті MEGOGO, а також в мобільному додатку в розділі «Аудіо».

Валерій Лобановський: головні титули в тренерській кар'єрі

Київське «Динамо» 8 разів ставало чемпіоном Радянського Союзу і 5 разів чемпіоном України, коли тренером був Лобановський.

Очолювана Валерієм Лобановським збірна СРСР була бронзовим призером Олімпіади-1976 і срібним - Євро-1988.

У послужному списку тренера перемоги в Кубку володарів кубків 1975-го і 1986 років і в Суперкубку УЄФА 1975 року.

Читайте також: Динамо? Я сам був у шоці: Владислав Кулач – про 15 голів, конкуренцію з Циганковим, чутки і невиклик на Євро-2020

Telegram Channel