Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
ВООЗ не виключає, що коронавірус таки «втік» з лабораторії

Теорія залишається "неперевіреною", попри звіт з даними американської розвідки, котрий стверджує, що троє співробітників лабораторії у місті Ухань захворіли на коронавірусну хворобу на початку грудня 2019 року.

Фото ілюстративне.

ВООЗ не виключає, що коронавірус таки «втік» з лабораторії

Теорія про те, що спалах нового коронавірусу розпочався з витоку у китайській лабораторії в місті Ухань, поки не виключається, заявив експерт ВООЗ доктор Дейл Фішер

Розслідування Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) щодо походження вірусу ще триває, заявив Фішер. Як передає Укрінформ.

«Теорія щодо витоку у лабораторії не виключається, треба здійснити більше досліджень», - сказав експерт ВООЗ.

Теорія залишається «неперевіреною», попри звіт з даними американської розвідки, котрий стверджує, що троє співробітників лабораторії у місті Ухань захворіли на коронавірусну хворобу на початку грудня 2019 року.

Під час візиту експертів ВООЗ з метою розслідування джерел походження нового коронавірусу до міста Ухань на початку цього року, хід якого контролювався китайською владою, було зроблено висновок, що «надзвичайно малоймовірно», що пандемія почалася з лабораторного інциденту.

Фішер заявив, що ця теорія залишається «неперевіреною», попри звіт з даними американської розвідки, котрий стверджує, що троє співробітників лабораторії у місті Ухань захворіли на коронавірусну хворобу на початку грудня 2019 року. Експерт закликав США поділитися цими даними.

Читайте також: Коронавірус відступає, але «з боєм»

Telegram Channel