Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Аргентинець Серхіо Агуеро перебрався з «Манчестер Сіті» до «Барселони»

Отакої!

Фото REUTERS.

Аргентинець Серхіо Агуеро перебрався з «Манчестер Сіті» до «Барселони»

Там грає його кум Ліонель Мессі

Іспанська «Барселона», яка досі не покинула Суперлігу, провернула гучний трансфер. Багаторічний лідер «Манчестер Сіті» Серхіо Агуеро переїхав до чемпіонату Іспанії й буде тепер захищати кольори «Барселони».

Про це «блаугранас» повідомили у своєму офіційному Twitter, інформує УНІАН.

32-річний форвард перебрався до нової команди на правах вільного агента. 

32-річний форвард перебрався до нової команди на правах вільного агента. Аргентинець підписав угоду на 2 роки. У контракті Агуеро передбачена опція бонусу, якщо «Барселона» виграє Лігу чемпіонів.

У минулому сезоні Агуеро часто страждав від травм і відбігав всього 20 поєдинків та забив 6 м'ячів.

Подейкують, що ініціатором трансферу був сам Ліонель Мессі, позаяк Агуеро для нього приятель, кум і співвітчизник. Мессі є хрещеним батьком сина Агуеро. Вони ніколи до цього не виступали в одному клубі, а грали разом лише за збірну Аргентини.

Агуеро приєднався до «Сіті» у 2011 році, перейшовши з «Атлетіко» та ставши на той момент рекордним підписанням «містян».

У футболці «Сіті» форвард провів 388 поєдинків, забивши 258 голів. Він є найкращим бомбардиром в історії клубу, а також найкращим бомбардиром в історії АПЛ серед іноземців.

З «містянами» він п'ять разів виграв чемпіонат Англії, шість разів - Кубок ліги, три рази - Суперкубок країни, а також завоював Кубок Англії у 2019 році.

Читайте також: На Закарпатті злапали банду розбійників, які займались викраденням людей та автомобілів.

Telegram Channel