Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Горохівські «Барви осені» знову найспівучіші в Україні

Народний аматорський ансамбль «Барви осені» в Одесі.

Волинь-нова

Горохівські «Барви осені» знову найспівучіші в Україні

Народний аматорський ансамбль Горохівського НД «Просвіта» «Барви осені» продовжує багатіти репертуаром, творчими здобутками й перемогами й шанувальниками своєї творчості в Україні й за кордоном

Кілька років поспіль колектив здобуває перемоги на пісенних форумах, які відбуваються під егідою Міжнародного Центру «Таланти XXI століття».

Зуміли настільки зачарувати численну публіку й поважне журі автентичним виконанням  мотиву про Артема (солістка  Марія Табачук) і піснею «Їхав козак із Дону», що додому знову повернулися з першим місцем. 

 Співучі «Барви осені» - володарі  медалей, які їм відомі артисти, члени журі вручали в Вінниці, Запоріжжі, в болгарському місті Балчик, а  цими днями всі, чия душа співає, коли чує народний фольклор, вітають керівника ансамблю Надію Пасічнюк і його учасниць із черговою дзвінкоголосою перемогою, здобутою в Одесі, на Національному чемпіонаті з фольклору «EURO FOLK».

 Виспівувати славу Горохівщини на престижному злеті, участь у якому взяло більше 100 колективів із усіх регіонів України,  поїхали Надія Пасічнюк, староста колективу Марія Табачук, Євгенія Крестіамполь, Катерина Крокус, Галина Терновик, Віра Сачук, Людмила Буковська. У дорогу збиралися, та не потрапили через хворобу,  Євгенія Галущак, Гафія Бондар і Віра Тишкевич, однак і в неповному складі «Барви осені» зуміли настільки зачарувати численну публіку й поважне журі автентичним виконанням  мотиву про Артема (солістка  Марія Табачук) і піснею «Їхав козак із Дону», що додому знову повернулися з першим місцем. 

Дипломи, що засвідчили таке високе визнання, медалі учасницям «Барвів осені» вручив голова журі, заслужений працівник культури України, професор Київського державного університету культури, художній керівник академічного фольклорного ансамблю «Калина», ансамблю «Кралиця» Іван Синельников. 

Читайте також у нас: У Туреччині намагаються врятувати 10-річну дівчинку з Волині​.

До слова,  гроші, за які їхали на престижний фестиваль,  вони наспівали своїм дзвінкоголоссям на концертах, із якими гастролюють селами багатьох громад Волині, на ювілеях та весіллях, куди їх запрошують, щоб насолодитися чарівними українськими піснями, гумором, обрядами… Свій меценатський вклад у хорошу справу, як завжди,  безвідмовно зробив Горохівський міський голова Віктор Годик. «Барви осені» виправдали довіру поціновувачів своїх талантів і залюбленості в українське мистецтво: із перемогою отримали ще й запрошення знову порадувати українськими піснями Болгарію і її гостей на фестивалі «Ethno-Folk MusicAwards «Etno folk». 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel