Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Пятов розсекретив особливий план на матч проти Північної Ірландії

Тренерам видніше, хто їм потрібний, на кого їм розраховувати.

Фото із сайту football24.ua.

Пятов розсекретив особливий план на матч проти Північної Ірландії

Голкіпер збірної України Андрій Пятов розповів про атмосферу в команді під час підготовки до Євро-2020

«Усе пов’язано з тактикою, відпрацьовуються моменти тактичного плану. Зараз проведемо матч із Північною Ірландією, яка грає у п’ять захисників. Тренери вивчають суперника, розбирають, як йому протистояти. Тому це напрацювання. Наставники хочуть побачити, чи готові ми до такої перестановки.

Наставники хочуть побачити, чи готові ми до такої перестановки.

Працюється чудово, хлопці викладаються максимально. Усе нормально, усі готові. У збірній завжди чудова атмосфера. Усі працюють із подвійною енергією. Це в першу чергу за вимогою тренерів – є час для серйозної роботи, а є час для жартів та сміху. Існують певні рамки.

Ми всі переживаємо, але найголовніше, що є конкуренція. Адже всі хочуть потрапити до заявки та зіграти у фінальній стадії. Ми й так чекали на це вже дуже довго. Тренерам видніше, хто їм потрібний, на кого їм розраховувати», – цитує Пятова офіційний сайт УАФ.

Читайте також: Вихованець «Шахтаря» продовжить кар'єру в Росії

Нагадаємо, очікується, що підсумковий перелік гравців, які вирушать на Євро-20202 буде оголошено сьогодні, 1 червня, о другій половині дня. Поєдинок проти Північної Ірландії відбудеться 3 червня у Дніпрі, передає Футбол24.

Telegram Channel